Αρχική » Βόμβα στον ΠΑΟ! Τέλος κορυφαίο όνομα! – Koubanezos.gr

Βόμβα στον ΠΑΟ! Τέλος κορυφαίο όνομα! – Koubanezos.gr

by admin

Οριστικό!

Δεν είναι σενάριο, είναι το φυσικό επακόλουθο μιας σχέσης που δεν τραβάει πια. Ο Σπόραρ ήδη κοιτάει την επόμενη μέρα του. Μακριά από το «τριφύλλι».

Ας πάμε όμως λίγο καιρό πίσω, να δούμε το… μαύρο κουτί της υπόθεσης. Με το ζόρι παντρειά δε γίνεται. Σε οποιαδήποτε έκφανση της ζωής! Πόσω μάλλον την επαγγελματική.

Στην προκειμένη περίπτωση, η χημεία δεν «κόλλησε». Το γυαλί έχει ραγίσει από εκείνο το βράδυ του Αυγούστου στην Πορτογαλία και δη με αντίπαλο την Μπράγκα.

Εφεξής, η σχέση εμπιστοσύνης του Άντραζ Σπόραρ με την εξέδρα του Παναθηναϊκού δεν αποκαταστάθηκε και αυτό είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό.

Βάσει πηγών μας, η συνεργασία των δύο πλευρών οδεύει στην τελική της φάση μετά από μία διετία, με τον Σλοβένο να έχει… γράψει 70 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 25 γκολ και 9 τελικές πάσες.

Οι «πράσινοι» ασχέτως με την πώληση ή μη του Ιωαννίδη θα προχωρήσουν σε αντικατάσταση του 30χρονου επιθετικού μια και έχουν ανάγκη να «ξεφορτωθούν» και το εφταψήφιο συμβόλαιό του, αφού δεν προσφέρει τα αντίστοιχα μέσα στο γήπεδο.

Ήδη, το project Σαουδική Αραβία έχει μπει στις ράγες από τον ατζέντη του… Αναγκασμένος είναι άλλωστε να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πελάτη του.

Από την ομάδα της Stoiximan Super League πάντως το έχουν πάρει απόφαση και έχουν ήδη, τρόπον τινά, στείλει το μήνυμά τους.

Πηγή: sportime.gr

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Βόμβα στον ΠΑΟ! Τέλος κορυφαίο όνομα!

ΠΗΓΗ

You may also like