Αρχική » Αθανασίου: «Δεν πρόκειται να παρουσιαστεί αδιάφορη η Λαμία – Τα πλάνα Τερίμ για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού»

Αθανασίου: «Δεν πρόκειται να παρουσιαστεί αδιάφορη η Λαμία – Τα πλάνα Τερίμ για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού»

by admin

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Αθανασίου!

Αρχικά ανέφερε ότι οι «πράσινοι» θα έχουν μεγάλη συμπαράσταση των οπαδών τους στο «Αθανάσιος Διάκος», ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι η σημερινή (20/4) προπόνηση έγινε αποκλειστικά στο γυμναστήριο, λόγω πολύ δυνατού αέρα στο Κορωπί.

Επιπλέον, μίλησε σχολίασε την αποστολή των «πράσινων» και τις νέες ενοχλήσεις που ένιωσε ο Τζούριτσιτς, ενώ χαρακτήρισε αρκετά δύσκολο το παιχνίδι με τη Λαμία, εκεί όπου παραδοσιακά ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Τέλος, όσον αφορά την ενδεκάδα, ανέφερε ότι προβάδισμα έχουν οι Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός και Ιωαννίδης, ενώ σχολίασε και τη συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αθηναίων και του Ερασιτέχνη για όλα όσα αφορούν τον Βοτανικό, τονίζοντας ότι κρατάει τη δέσμευση του Χάρη Δούκα ότι μέχρι το 2026 θα είναι έτοιμα τόσο το ποδοσφαιρικό γήπεδο, όσο και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like