Αρχική » Χαραλαμπόπουλος: «Χαίρομαι που είμαι στην Εθνική-Μου αρέσει η συνεργασία με Σπανούλη»

Χαραλαμπόπουλος: «Χαίρομαι που είμαι στην Εθνική-Μου αρέσει η συνεργασία με Σπανούλη»

by admin

Ανάμεσα στους παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Βασίλης Σπανούλης για τα προσεχή ματς των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025 με Τσεχία (23/2) και Ολλανδία (26/2) βρίσκεται και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ξαναφορά τα γαλανόλευκα.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ» είναι τα πρώτα λόγια του διεθνή φόργουορντ, που έχει γράψει την δική του ιστορία με τις «μικρές» εθνικές ομάδες: «Θέλω πολύ να βοηθήσω σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια που γίνεται, να βοηθήσω όσο μπορώ την Εθνική ομάδα».

Ο ίδιος εξαργυρώνει την πολύ καλή του σεζόν στην Σάσαρι. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω. Στην Σάσαρι παίζω, έχω χρόνο συμμετοχής, νιώθω καλά και πιο έτοιμος για να προσφέρω στην Εθνική ομάδα», είπε.

Όσο για τη συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη; «Μια χαρά… Δεν το σκέφτομαι ότι τον είχα συμπαίκτη. Τον βλέπω ως προπονητή. Ό,τι μου λέει το κάνω και προχωράμε. Μου αρέσει η παρουσία του και ο τρόπος του. Έχω κάνει και με προπονητές με παρόμοια φιλοσοφία σε άμυνα και επίθεση, οπότε δεν είναι πράγματα τα οποία ακούω για πρώτη φορά. Πολλά είναι οικεία. Ξεκινάμε όλοι μαζί μια νέα προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like