Αρχική » «Φρέναρε» τη Βουλιαγμένη ο Παναθηναϊκός

«Φρέναρε» τη Βουλιαγμένη ο Παναθηναϊκός

by admin

«Φρέναρε» τη Βουλιαγμένη στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών ο Παναθηναϊκός.

Παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν το φαβορί, οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν σε ένα ακόμα παιχνίδι τους ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, κρατώντας την ομάδα του Βουγιασίνοβιτς στο ισόπαλο 12-12.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά του, με συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα και με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να φτιάξει μεγάλη υπέρ της διαφορά.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Στίβενσον με 4 γκολ, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Παπασηφάκης, ο οποίος σκόραρε πέντε φορές.

Έτσι, μετά την ισοπαλία, η Βουλιαγμένη παρέμεινε στη 2η θέση, 8 μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά, ενώ ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην 5η θέση.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 4-3, 3-2, 1-1.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Μανδανολέων, Παπανικολάου 1, Νικολαϊδης, Στίβενσον 4, Μπραϊμης 3, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης, Αγκόρτσας, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας, Ούμποβιτς 2, Παπασηφάκης 5, Γούντχεντ, Καστρινάκης, Καπότσης 2, Κουρούβανης, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής 1, Σπηλιόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like