Αρχική » Τσορμπατζόγλου: «Σε κάθε περίπτωση, το ματς που έρχεται είναι πολύ μεγάλο για τον ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σε κάθε περίπτωση, το ματς που έρχεται είναι πολύ μεγάλο για τον ΠΑΟΚ»

by admin

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, εν αναμονή του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μία χαρά είναι το όλο σκηνικό προετοιμασίας στον ΠΑΟΚ, αφού μέχρι και ο Εκόνγκ συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση. Δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα άμεσης επιστροφής του στη διάθεση του Λουτσέσκου, καθώς προέρχεται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Μπήκε, όμως, από χθες με τους υπόλοιπους.

Ο Κεντζιόρα έχει βγάλει όλο το ’24, και με καλή απόδοση. Μία εβδομάδα έχει απομείνει και πιστεύω ότι δύσκολα θα υπάρξει κάποια αλλαγή, ακόμα και στο δίδυμο με τον Κουλιεράκη. Άρα λευκό όλο το απουσιολόγιο και μπορεί και δουλεύει όπως θέλει ο Λουτσέσκου για αυτό το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Και τον ΠΑΟΚ τον απασχολεί η εικόνα που θα έχει ο Ολυμπιακός μετά το αποψινό παιχνίδι με την Άστον Βίλα. Είτε κερδίσει είτε αποκλειστεί, το ματς που έρχεται είναι πολύ μεγάλο για τον ΠΑΟΚ, και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί, όπως έγινε με τον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like