Αρχική » Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει αντίδραση εκεί που όλοι τον θεωρούν γονατισμένο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει αντίδραση εκεί που όλοι τον θεωρούν γονατισμένο»

by admin

Μια εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα που θα απαντήσει σε όσους τον θεωρούν… ξοφλημένο από τη μάχη του τίτλου θέλει ο ΠΑΟΚ απόψε απέναντι στην ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ είναι ακόμη διεκδικητής. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη, για την πρώτη, τη δεύτερη ή την τρίτη θέση. Θα παίξει για τον εαυτό του και μόνο απόψε. Ψάχνει μια εμφάνιση που θα μοιάζει με εκείνη απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ βγάζοντας αντίδραση εκεί που όλοι τον θεωρούν γονατισμένο και ξεζουμισμένο, ώστε να γυρίσει μια εις βάρος του κατάσταση. Η ομάδα δεν δέχεται ότι είναι σωματικό το πρόβλημα, ίσως θεωρούν πως τους άδειασε ο αποκλεισμός από την Μπριζ», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα για την ενδεκάδα είπε: «Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς να ανακοινώσει αποστολή, αλλά δεν προκύπτει σημάδι πως υπάρχει κάποια απουσία. Λογικά ο Λουτσέσκου θα εμπιστευτεί τον βασικό του κορμό. Ο φορ, ο παρτενέρ του Μεϊτέ και το ‘10’ είναι ερωτηματικά. Για δεξί μπακ ο Ότο έχει το προβάδισμα».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like