Αρχική » Τσορμπατζόγλου: «Με Γιόνι-Βιεϊρίνια στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ, αν βγει νοκ άουτ ο Μπάμπα»

Τσορμπατζόγλου: «Με Γιόνι-Βιεϊρίνια στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ, αν βγει νοκ άουτ ο Μπάμπα»

by admin

Στο επικρατέστερο σενάριο για τα ακραία μπακ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, εφόσον ο Μπάμπα Ράχμαν δεν αγωνιστεί, αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού μετέφερε πως βρίσκεται σε εξέλιξη η πιο σημαντική προπόνηση όσον αφορά τον Γκανέζο, καθώς αν είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραμείνει ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του, ενώ αν δεν μπει ούτε σήμερα θα τεθεί οριστικά νοκ άουτ.

Έτσι, εκτίμησε το πιο πιθανό σενάριο είναι η επιλογή των Γιόνι Ότο και Βιεϊρίνια στα δύο άκρα, δύο παίκτες που έχουν ευχέρεια να παίξουν τόσο αριστερά, όσο και στα δεξιά, αφού μπορεί αμφότεροι να είναι δεξιοπόδαροι, όμως, χρησιμοποιούν και το αριστερό εξίσου καλά. Παράλληλα, έβαλε στο τραπέζι για τα αριστερά τους Ράφα Σοάρες και Σάστρε, που έχουν ωστόσο λιγότερες πιθανότητες.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα, με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου να αναλύει και τα δεδομένα για την ενδεκάδα, η οποία, όπως τόνισε, μοιάζει να έχει κλειδώσει:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like