Αρχική » Τσορμπατζόγλου: «Εξάποντο το ντέρμπι με ΑΕΚ, τρία ερωτήματα για την 11αδα»

Τσορμπατζόγλου: «Εξάποντο το ντέρμπι με ΑΕΚ, τρία ερωτήματα για την 11αδα»

by admin

Για τη σημασία του αποψινού ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αλλά και τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα εξάποντο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που η γενική αίσθηση είναι πως μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι οι βασικοί διεκδικητές του πρωταθλήματος», ανέφερε.

«Υπάρχει ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τρεις θέσεις. Όταν έχεις να διαλέξεις μεταξύ Ζίβκοβιτς και Ντεσπόντοφ για τα δεξιά της επίθεσης δεν είναι κάτι που σε προβληματίζει. Από εκεί και πέρα, είναι δίλημμα ο Μπράντον που είναι καλύτερος στο χώρο ή ο Σαμάτα που μπορεί να παίξει με πλάτη, ενώ υπάρχει και το κυρίαρχο ερώτημα μεταξύ Κωνσταντέλια και Μουργκ. Ο Λουτσέσκου δεν έχει δείξει τις σκέψεις του για αυτές τις θέσεις», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Σίγουροι είναι ο Κοτάρσκι στον πάγκο, οι Κουλιεράκης-Κεντζιόρα στην άμυνα, στα μπακ θα είναι ο Σάστρε με τον Μπάμπα και τρίτη επιλογή είναι ο Ότο, ο Μεϊτέ με τον Οζντόεφ θα είναι στα χαφ και ο Τάισον είναι ο μόνος βέβαιος μπροστά. Οι άλλες τρεις θέσεις είναι ανοιχτές».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like