Αρχική » Τσιρώνης: «Όλοι βλέπουν τον τελικό στον Άρη, αλλά έχουν αγνοήσει τον ημιτελικό – Έχει ελπίδες ο Παναιτωλικός αν…»

Τσιρώνης: «Όλοι βλέπουν τον τελικό στον Άρη, αλλά έχουν αγνοήσει τον ημιτελικό – Έχει ελπίδες ο Παναιτωλικός αν…»

by admin

Φαβορί ο Άρης, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη. Ο Μπάμπης Τσιρώνης μετέφερε το ρεπορτάζ του Παναιτωλικού στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα» ενόψει του σημερινού επαναληπτικού αγώνα με τον Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επεσήμανε ότι υπάρχει μια τάση οι περισσότεροι να θεωρούν… σίγουρη την πρόκριση των «κίτρινων» στον τελικό, υπογραμμίζοντας, όμως, ότι οι αγνοούν τον σημερινό αγώνα! Μάλιστα, ανέφερε ότι «όπως έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, έτσι και ο Παναιτωλικός έχει ελπίδες σήμερα εάν μπορέσει να πιάσει μια καλή απόδοση όπως και σε άλλες φετινές αναμετρήσεις».

«Για ένα παιχνίδι Κυπέλλου, που έχει τελειώσει με 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι σκέφτονται ήδη πως έχει κριθεί και η πρόκριση στον τελικό. Όλοι βλέπουν τον τελικό σε δύο μήνες και έχουν αγνοήσει τον σημερινό ημιτελικό. Ναι, είναι φαβορί ο Άρης, το καταλαβαίνω, αλλά αν ο Παναιτωλικός είναι το ίδιο καλός στο σημερινό ματς, όπως και σε άλλα φετινά, τότε έχει ελπίδες πιστεύω», ανέφερε.

Ακούστε τι μετέφερε για τα αγωνιστικά πλάνα του Γιάννη Πετράκη σχετικά με την 11άδα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like