Αρχική » Τσάβι: «Έχει οριστεί το τέλος μου από την ομάδα – Η Μπαρτσελόνα έχει σημασία»

Τσάβι: «Έχει οριστεί το τέλος μου από την ομάδα – Η Μπαρτσελόνα έχει σημασία»

by admin

Η Μπαρτσελόνα την Τρίτη (12/03, 22:00) θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι, στη ρεβάνς για τους «16» του Champions League.

Το πρώτο παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο (1-1) και η καταλανική ομάδα θέλει τη νίκη ώστε να πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Ο Τσάβι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ενώ απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

«Εάν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν; Ναι, έτσι είναι. Είμαστε έτοιμοι και έχουμε ενθουσιασμό. Είναι εδώ και τέσσερα χρόνια που δεν παίζουμε στα προημιτελικά, θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις με έναν αντίπαλο, που μολονότι δεν είναι στην καλύτερη στιγμή του, έχει την ίδια βάση με την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι.

Έχουμε ανάγκη από ένα γεμάτο στάδιο. Δεν υπάρχουν φαβορί, έχουμε 50% πιθανότητες πρόκρισης αλλά οι οπαδοί μπορούν να μας δώσουν μία χείρα βοηθείας. Το Μοντζουίκ μοιάζει με τον Καμπ Νόου, πρέπει να είναι γεμάτο και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη μας. Οι οπαδοί θα πρέπει να κάνουν θόρυβο και να μετατρέψουν το Μοντζουίκ σε χύτρα ταχύτητος», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Η Νάπολι έχει βελτιωθεί με το νέο προπονητή. Περιμένω να βρω μία θαρραλέα ομάδα, που παίζει από πίσω και πιέζει ψηλά. Έχει μεγάλη ατομική ποιότητα, κυρίως όσον αφορά στους τρεις επιθετικούς της. Θα είναι ένα μεγάλο ματς απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα.

Ο Λομπότκα; Μου αρέσει, ξέρει να δημιουργεί και δεν χάνει ποτέ τη μπάλα. Θα ήθελα να τον δω σε έναν σύλλογο όπως η Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει όμως να σκεφτούμε πρώτα εμάς τους ίδιους. Ήμασταν καλύτεροι στην έδρα της Νάπολι και πρέπει να είμαστε καλύτεροι και στην Βαρκελώνη».

Για το μέλλον του ανέφερε: «Την Τρίτη δεν θα είμαι εγώ σημαντικός. Θα χρειαστεί ενότητα και θα πω στους παίκτες να μην έχουν φόβο.

Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να φτάσουμε στα προημιτελικά του Champions League έπειτα από τέσσερα χρόνια. Έχει οριστεί το φινάλε της συνεργασίας μου με την ομάδα, όμως ο σύλλογος είναι που έχει σημασία και θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like