Αρχική » Το ποστάρισμα Γιαννακόπουλου για τα 5 χρόνια από την αποχώρηση του Ολυμπιακού: «Χρόνια Πολλά»

Το ποστάρισμα Γιαννακόπουλου για τα 5 χρόνια από την αποχώρηση του Ολυμπιακού: «Χρόνια Πολλά»

by admin

Την επέτειο πέντε ετών από την ημέρα που ο Ολυμπιακός αποχώρησε διαμαρτυρόμενος στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ «γιορτάζει» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ με μια ανάρτηση στο Instagram πόσταρε το σκορ στο σημείο της διακοπής (40-25) στον αγώνα της 13ης Φεβρουαρίου του 2019 και έγραψε με νόημα… «Χρόνια Πολλά».

Υπενθυμίζεται πως εκείνο το παιχνίδι «πυροδότησε» τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2 με το σύνθημα «μέχρι τέλους», με τους Πειραιώτες να επιστρέφουν το 2021 στη μεγάλη κατηγορία και να κατακτούν το νταμπλ την τελευταία διετία, όπου έφτασαν και δύο φορές στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Φέτος ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι πρωτοπόρος στην Stoiximan Basket League και αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας, ενώ είναι τρίτος στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό στην έκτη θέση. Οι δύο ομάδες είναι πολύ πιθανό, αν δεν… λαθέψουν στα προημιτελικά και τα ημιτελικά, να τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου την Κυριακή στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like