Αρχική » Το αποφάσισε ο Σαββίδης! – Koubanezos.gr

Το αποφάσισε ο Σαββίδης! – Koubanezos.gr

by admin

Τρομερή ενίσχυση του χρόνου…

Η χρονιά για τον Δικέφαλο του Βορρά μπαίνει στο πιο κρίσιμο σημείο της, όμως οι άνθρωποι της ομάδας δεν αφήνουν στην άκρη και τα μεταγραφικά και μάλιστα στο εσωτερικό του συλλόγου έχουν παρθεί σημαντικές αποφάσεις για τους στόχους.

ΠΑΟΚ: Τρία ματς – φωτιά περιμένουν τον ΠΑΟΚ έως την Κυριακή 19 Μαϊου. Αρχής γενομένης από το ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Τούμπα την Κυριακή και εφόσον ο Δικέφαλος κερδίσει το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, θα βάλει “φωτιά” στην υπόθεση τίτλος, έχοντας μπροστά του δυο ματς που θα κρίνουν τα πάντα.

Στην Τούμπα έχουν στρέψει την προσοχή τους στα παιχνίδια που ακολουθούν γιατί θα κρίνουν τα πάντα για τον επίλογο της σεζόν, παράλληλα όμως, οι επιτελείς του Δικεφάλου εξετάζουν και την προοπτική ενίσχυσης της ομάδας το καλοκαίρι που θα έρθει πιο γρήγορα από όσο… νομίζουμε.

Είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο η ενίσχυση, με παίκτες που πρέπει να έρθουν στην Τούμπα, για να κάνουν την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτό συμφωνούν άπαντες εντός ΠΑΟΚ, ότι επιβάλλεται να έρθουν παίκτες που θα ανεβάσουν τον πήχη της ποιοτητας σε όλες
τις γραμμές.

Ανεξάρτητα από την επίτευξη ή όχι, του μοναδικού στόχου που έχει απομείνει στον ΠΑΟΚ και είναι ξεχωριστός, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος, προέχει παράλληλα ο σωστός προγραμματισμός για την επόμενη ημέρα, ούτως ώστε να γίνουν γρήγορα οι κινήσεις και
να μην υπάρξουν οι – κλασικές – καθυστερήσεις στην εκτέλεση των συμφωνηθέντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε πρώτο πλάνο είναι η στόχευση της ομάδας αφορά την απόκτηση παικτών από το εγχώριο πρωτάθλημα. Δηλαδή παικτών που γνωρίζουν την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και θα χρειάζονται ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής στα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Σε παίκτες που ξεχωρίζουν με την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο, ανεξαρτήτως θέσης που αγωνίζονται και εθνικότητας.

Βάσει των ελέγχων που γίνονται κατά την διάρκεια της σεζόν, υπάρχουν παίκτες μέσα στα κριτήρια αναζήτησης του Δικεφάλου, αρκετοί και με την λήξη της σεζόν αναμένεται να γίνει η τελική σταχυολόγηση.

Πηγή: Sportdog

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

ΠΗΓΗ

You may also like