Αρχική » Τεσσάρα στην Ηλιούπολη και με το… δεξί στα playoffs η Athens Kallithea!

Τεσσάρα στην Ηλιούπολη και με το… δεξί στα playoffs η Athens Kallithea!

by admin

Με… εκκωφαντικό τρόπο μπήκε στα playoffs του Β’ Ομίλου της Super League 2 η Athens Kallithea!

Η ομάδα της Καλλιθέας επικράτησε 4-0 στην έδρα της Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Έτσι, αφενός ανέβηκε στους 27 βαθμούς βλέποντας τη διαφορά της από τα δεύτερα Χανιά να αυξάνεται στο +5, αφετέρου θα πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ιωνικό την προσεχή Κυριακή (31/3, 16:00), ούσα στο +6 από τους Νικαιώτες. Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Παντέλη παρέμεινε στους 18 πόντους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο ρυθμός δεν ήταν καλός στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Ωστόσο, αρκετά γρήγορα η Athens Kallithea όχι μόνο πήρε τα ηνία, αλλά και το πρόβαδισμα.

Μόλις στο 10′ ο Βασιλόγιαννης έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και ύψωσε στη μπάλα από την «καρδιά» της περιοχής, απ’ όπου ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ με σκαστή κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν, δε, το μομέντουμ και βρήκαν και δεύτερο τέρμα στο 16′, με τον Ντεμέτριους να κλέβει εντός της αντίπαλης περιοχής ύστερα από λάθος της αντίπαλης άμυνας και με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τον Νίκο Παντέλη να προχωρά σε δύο γρήρορες αλλαγές (στο 32′ οι Μάντιτς και Βασιλούδης αντί των Άντο και Κρέτσι, αντίστοιχα).

Παρόλα αυτά, εκείνη που σκόραρε ήταν και πάλι η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη και μάλιστα με απίθανο γκολ, τη σουτάρα του Μανθάτη περίπου από τη γωνία της μεγάλης περιοχής στο 40′.

Οι φιλοξενούμενοι υπερασπίστηκαν το προβάδισμά τους στο δεύτερο μέρος, δίνοντας δε και διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους χάρη στο κοντινό πλασέ του ολομόναχου Τόρες στο 62′.

Η βαθμολογία του Β’ Ομίλου:

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Α’ Όμιλος


Playoffs – Κυριακή (24/3)

Μακεδονικός-Λεβαδειακός 1-3

Νίκη Βόλου-ΑΕΛ 1-1

Ρεπό: ΑΕΚ Β

Playouts – Κυριακή (24/3)

Αιολικός-Ηρακλής 1-1

Κοζάνη-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β (αναβολή)

Β’ Όμιλος


Playoffs

Κυριακή (24/3)

Ιωνικός-Χανιά 5-1

Δευτέρα (25/3)

Ηλιούπολη-Καλλιθέα 0-4

Ρεπό: Καλαμάτα

Playouts – Κυριακή (24/3)

Παναχαϊκή-Γιούχτας 0-1

Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β (αναβολή)
Διαγόρας-Ολυμπιακός Β (αναβολή)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like