Αρχική » Τερίμ: «Αυτό που έγινε στο τέλος του αγώνα με τον Ιωαννίδη το βλέπουμε στο βόλεϊ»

Τερίμ: «Αυτό που έγινε στο τέλος του αγώνα με τον Ιωαννίδη το βλέπουμε στο βόλεϊ»

by admin

«Αυτοκτονία» του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο, καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, ο Φατίχ Τερίμ επανέλαβε τα παράπονά του από τη διαιτησία, μέρος των οποίων είχε εκφράσει και στο flash interview νωρίτερα.

Ο Τούρκος τεχνικός αναφέρθηκε και πάλι στις πολλές διακοπές, οι οποίες κατά τη γνώμη του έπρεπε να οδηγήσουν σε ακόμη περισσότερες καθυστερήσεις στο φινάλε, ενώ στάθηκε συγκεκριμένα σε μία φάση στο φινάλε, όπου οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή.

Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας του, ο Τερίμ στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, όμως δήλωσε αισιόδοξος για βελτίωση ενόψει των playoffs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον λόγο της ισοπαλίας και το σχόλιό του για τις διαιτητικές αποφάσεις: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Στο πρώτο μισάωρο δεν παίξαμε πολύ καλά. Μετά δείξαμε τον χαρακτήρα μας και παίξαμε καλύτερα. Βρήκαμε ευκαιρίες. Στην αρχή του β’ ημιχρόνου χάσαμε ευκαιρίες με Ιωαννίδη, Μπακασέτα και Παλάσιος. Χάσαμε πόντους που δεν το περιμέναμε. Από τη μέρα που έχω έρθει δεν έχω πει τίποτα για τους διαιτητές. Αυτό που θέλω να πω ότι μόνο στο πέναλτι το ματς καθυστέρησε 5 λεπτά. Πέντε αλλαγές έκανε ο ΟΦΗ, τρεις εμείς, υπήρχαν τραυματίες και είχαμε μόνο 7 λεπτά. Εμείς θέλουμε να παίζουμε. Ασχετα αν παίζουμε καλά ή όχι. Αν δεν είμαστε καλοί θα το κοιτάξουμε εμείς. Είναι πέναλτι αυτό που κέρδισε ο ΟΦΗ, και αυτό που έγινε στο τέλος του αγώνα στη φάση με τον Ιωαννίδη, το βλέπουμε στο βόλεϊ. Που είναι το VAR, που είναι ο διαιτητής; Εγώ δε θέλω να βρίσκω δικαιολογίες όταν χάνουμε πόντους, αλλά θέλουμε να παίζουμε μπάλα. Πρέπει να στηρίζονται οι ομάδες που θέλουν να παίζουν όχι αυτές που θέλουν να κάνουν καθυστερήσεις. Εμείς δε θέλουμε να ψάχνουμε αν ήταν φάουλ ή όχι. Παρ΄ολα αυτά έπρεπε να είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες που είχαμε».

Για τις πολλές ευκαιρίες και τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα σε λίγες τελικές αντιπάλου: «Το είχα πει όταν είχα έρθει. Οσο σκοράρουμε παραπάνω από αυτά που δεχόμαστε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε οκ να δεχόμαστε γκολ, αλλά όταν παίζουμε ψηλά βρίσκουν οι αντίπαλοι ευκαιρίες. Κι εμένα με πειράζουν κάποια γκολ που έχουμε δεχθεί. Θα τα διορθώσουμε όλα αυτά».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι 4ος στη βαθμολογία: «Έχουμε φέρει τρεις ισοπαλίες. Οπότε μπορούν να γίνουν τα πάντα. Οσο θα κερδίζουμε εμείς θα είναι ok και θα ανεβαίνουμε πολύ γρήγορα στη βαθμολογία. Αν σήμερα είχαμε φέρει 3-2 με την τελευταία φάση του πέναλτι, θα μπορούσε να είχε γίνει. Παρ ολα αυτά εμείς μπορούμε να συζητήσουμε αν παίξαμε σωστά ή όχι. Βρίσκουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούμε να τις τελειώσουμε. Οταν είσαι με το σκορ μπροστά βρίσκεις άλλο παιχνίδι. Στα πλέι οφ πιστεύω ότι δε θα γίνονται αυτά. Σήμερα θέλω να πω ότι το ματς είχε μεγάλη καθυστέρηση και αυτά που δόθηκαν ήταν λίγα. Για τις ομάδες που θέλουν να παίζουν δεν πρέπει να γίνονται αυτά».

Η φάση του Ιωαννίδη για την οποία μίλησε ο Τερίμ:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like