Αρχική » Τέμπη – ΣΥΡΙΖΑ: Καταθέτει πρόταση για προανακριτική και προκαταρκτική εξέταση Καραμανλή – Το βίντεο του Κασσελάκη

Τέμπη – ΣΥΡΙΖΑ: Καταθέτει πρόταση για προανακριτική και προκαταρκτική εξέταση Καραμανλή – Το βίντεο του Κασσελάκη

by admin

Πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής αναφορικά με το δυστύχημα των Τεμπών αναμένεται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αύριο, όπως ανακοίνωσε σε βίντεο που ανήρτησε στα σόσιαλ μίντια ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Να λοιπόν το κατηγορητήριο. Συγκεκριμένο και πανίσχυρο. Με ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό θέτει το εξής ερώτημα: «Δεσμεύεται ότι θα υπερψηφίσει, προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση ώστε ο Κώστας Καραμανλής να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, μετά από άσκηση ποινικής δίωξης;».

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Διαβάζω αυτό που αναρωτήθηκε προσχηματικά ο πρωθυπουργός στη Βουλή: “Πού ακούστηκε αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Να στηρίξουμε προανακριτική έτσι, γενικά, χωρίς κατηγορητήριο;”.

Να λοιπόν το κατηγορητήριο.

Συγκεκριμένο και πανίσχυρο.

Με ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή.

Το καταθέτουμε αύριο.

Αφού το διαβάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμεύεται ότι θα υπερψηφίσει, προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση ώστε ο Κώστας Καραμανλής να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, μετά από άσκηση ποινικής δίωξης;

Θα στηρίξει την αλήθεια ή θα συνεχίσει τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών;

Την απάντηση την ξέρετε και την ξέρω.

Απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ του στερεί ακόμη και την τελευταία δικαιολογία.

Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής. Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης. Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο».

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like