Αρχική » Σταματέλος: «Η παρουσία του Γιόβετιτς αλλάζει τον Ολυμπιακό»

Σταματέλος: «Η παρουσία του Γιόβετιτς αλλάζει τον Ολυμπιακό»

by admin

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τον αγώνα στη Λαμία για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και ενόψει των αναμετρήσεων με τη Φενέρ, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η παρουσία του Γιόβετιτς αλλάζει τον Ολυμπιακό, από τη μέση και μπροστά. Πολύ περισσότερο, όταν έχει τη συνεργασία που έχει με τους συμπαίκτες του, αξιοποιώντας τους χώρους και τους παίκτες που έχει δίπλα του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Την αξία του κανείς δεν την υποτίμησε. Το μόνο θέμα ήταν η ετοιμότητά του και πότε θα μπορέσει να αναδείξει τα καλά του στοιχεία. Ο Μεντιλίμπαρ είναι υποχρεωμένος να αξιοποιεί το ρόστερ, ενώ παράλληλα το μαθαίνει, και να χρησιμοποιεί τους παίκτες εκεί βλέπει πως μπορεί να προσφέρει περισσότερα ένας παίκτης», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Το θέμα είναι κρατάς στην ενδεκάδα Γιόβετιτς, επιστρέφει ο Φορτούνης; Αυτά είναι τα βασικά μου ερωτήματα για το παιχνίδι με τους Τούρκους. Δεν είμαστε ο Μεντιλίμπαρ, αλλά εκφράζουμε μία άποψη όσον αφορά το επικείμενο παιχνίδι. Ο Γιόβετιτς οδηγεί τον Ολυμπιακό στη νίκη, αφού είναι μέσα και στα τρία γκολ που πετυχαίνει στο πρώτο ημίχρονο. Θα γίνω κουραστικός, αλλά το ξαναλέω. Ο Γιόβετιτς ήταν καλός με την εθνική του ομάδα, αλλά βασικός, όμως τώρα αρχίζει να δείχνει ανάλογο πρόσωπο στον Ολυμπιακό».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like