Αρχική » Σλούκας: «Προτιμώ να μην σκοράρω τόσο και να κερδίζουμε πιο εύκολα»

Σλούκας: «Προτιμώ να μην σκοράρω τόσο και να κερδίζουμε πιο εύκολα»

by admin

Με ηγέτη τον απίθανο Κώστα Σλούκα, που έκανε ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους, ο Παναθηναϊκός νίκησε 95-79 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ΟΑΚΑ-ηφαίστειο, ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά και πάει Βελιγράδι για το «διπλό», που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης στο Final 4 της Ευρωλίγκας!

Στο πρώτο του σχόλιο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού, ο Σλούκας στάθηκε στη συνολική εμφάνιση των «πράσινων», πάντως και όχι στη μυθική απόδοση του ίδιου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαι περήφανος συνολικά για την εμφάνισή μας με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια στα επόμενα τρία δεκάλεπτα παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Ίσως έπαιξε ρόλο η πίεση που είχαμε εμείς στην αρχική η αυτοπεποίθηση που είχε ο αντίπαλος.

Είπα στο ημίχρονο πως πρέπει να είμαστε πεινασμένοι και προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες για να κερδίσουμε και εκεί. Ήταν πολύ καλή ομάδα και πέρυσι για λεπτομέρειες δεν πήγαν στο Final 4».

Η εμφάνιση σου ήταν μια απάντηση για το λάθος στο τέλος του πρώτου αγώνα;

«Όχι, ήμασταν απογοητευμένοι επειδή δεν πήραμε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα σε κάθε ματς που θα παίζω».

Έχεις και άλλους πόντους για να πετύχεις στη σειρά;

«Προτιμώ να μην σκοράρω τόσο και να κερδίζουμε πιο εύκολα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like