Αρχική » Σλούκας: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και δείξαμε ότι ανήκουμε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

Σλούκας: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και δείξαμε ότι ανήκουμε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

by admin

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως ο Παναθηναϊκός νίκησε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη κι απέδειξε πως πλέον επιστρέφει στην «ελίτ», στάθηκε στο mind games που γουστάρει ο Εργκίν Αταμάν, ζήτησε νίκες για να μπουν στην τετράδα και να ξεχάσουν την απώλεια του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά: «Είχα τον τραυματισμό το τελευταίο διάστημα και δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα όπως ήθελα. Πλέον είμαι καλά, προετοιμαστήκαμε όλοι καλά για αυτό το παιχνίδι και πετύχαμε μία statement νίκη απέναντι στη Ρεάλ, που είναι η καλύτερη ομάδα. Απέδειξε ο Παναθηναϊκός ότι είναι στην ‘ελίτ’.

Ξέρουμε ότι στον κόουτς αρέσει να παίζει mind games. Πιστεύαμε στη νίκη εδώ μετά το ‘στραπάτσο’ στο Κύπελλο. Το θέλαμε, ξέρουμε όλοι ότι ο Παναθηναϊκός τρέφεται με τίτλους. Θέλαμε μία νίκη για να δείξουμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Η νίκη είναι διπλή σήμερα και οφείλουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια.

Πολλές ομάδες είναι κοντά στην τετράδα. Είχε και βαθμολογική σημασία το ματς, ήταν ματς γοήτρου, όμως οι παίκτες δεν περιμένουν ένα παιχνίδι για να φτιάξουν την ψυχολογία τους.

Για το Κύπελλο και το σήμερα: «Δεν ήταν ο πιο σημαντικός τίτλος, όμως ήταν απέναντι στον ‘αιώνιο’ αντίπαλο κι είναι ένας τίτλος. Σήμερα δείξαμε πως είμαστε στον σωστό δρόμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like