Αρχική » Σαββόπουλος: «Το πιο σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι για τον Άρη μέχρι το επόμενο – Η πιθανή 11άδα»

Σαββόπουλος: «Το πιο σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι για τον Άρη μέχρι το επόμενο – Η πιθανή 11άδα»

by admin

Για «το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο», έκανε λόγο ο Αλέξης Σαββόπουλος, μεταφέροντας τα τελευταία νέα του Άρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του αποψινού επαναληπτικού με τον Παναιτωλικό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» τόνισε πως «στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, όλοι είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Έχει πληρότητα στις περισσότερες θέσεις και θα πάει στην πεπατημένη, βάζοντας ό,τι καλύτερο διαθέτει ο βασικός κορμός του ρόστερ».

Και πρόσθεσε σχετικά με την πιθανή 11άδα: «Ο Φαμπιάνο λογικά θα επιστρέψει μαζί με Μπράμπετς στα στόπερ, δεξιά θα είναι ο Οντουμπάτζο και αριστερά ”παίζεται” μεταξύ Φεράρι και Μοντόγια. Ο Κουέστα, φυσικά, θα είναι στο τέρμα, στα χαφ Νταρίντα-Μάνου Γκαρθία και ο τρίτος, εγώ θα έβαζα τα λεφτά στον Βέλεθ. Είναι πιο βαρύς, αλλά έχει προσωπικότητα, εμπειρία, ύψος και είναι πιο aggresive. Ζουλ είναι η άλλη επιλογή. Από εκεί και πέρα, ο Μορόν θα είναι στην κορυφή, δεξιά ο Σουλεϊμάνοφ και αριστερά ο Σαμόρα ή ο Σαβέριο».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like