Αρχική » Σαββόπουλος: «Αν κάποιος δεν είχε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το Κύπελλο για τον Άρη το κατάλαβε χθες»

Σαββόπουλος: «Αν κάποιος δεν είχε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το Κύπελλο για τον Άρη το κατάλαβε χθες»

by admin

Στη χθεσινή ανοικτή προπόνηση του Άρη και την παρουσία των οπαδών του σε αυτή στάθηκε ο Αλέξης Σαββόπουλος μεταφέροντας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ της ομάδας ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

«Δεν ήταν προετοιμασμένη και η ΠΑΕ για μια τέτοια προσέλευση από τον κόσμο στην χθεσινή ανοικτή προπόνηση. Υπάρχει μεγάλη δίψα από τον κόσμο και από όλους στην ομάδα. Μετά το χθεσινό αν κάποιος δεν είχε καταλάβει το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και το πόσο πολύ θέλουν οι οπαδοί τον τίτλο αυτόν, το κατάλαβαν χθες», ανέφερε ο ρεπόρτερ των κίτρινων.

Ο Αλέξης Σαββόπουλος μετέφερε την πληροφορία ότι χθες ο Φαμπιάνο δεν γυμνάστηκε γιατί ένιωθε μια ενόχληση στο πόδι, αλλά επεσήμανε ότι σύμφωνα με την εκτίμηση των ιατρών θα είναι σε θέση για να προπονηθεί σήμερα.

Τέλος, έκανε λόγο για έντονο προβληματισμό που έχει ο Μάντζιος για την αποστολή του αγώνα, επισημαίνοντας ότι ο Έλληνας τεχνικός θέλει τον Βέλεθ να είναι παρών σε αυτή, ενώ πρέπει βάσει των κανονισμών να είναι και δύο νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτι που σημαίνει ότι κάποιοι θα πρέπει να κοπούν.

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ…

Α

ΠΗΓΗ

You may also like