Αρχική » Προγνωστικά bundesliga με Μπάγερν – Ντόρτμουντ & πολλά γκολ!

Προγνωστικά bundesliga με Μπάγερν – Ντόρτμουντ & πολλά γκολ!

by admin

Προγνωστικά: Ο Χοσέ επιστρέφει με προγνωστικό από την Κροατία και την Γερμανία ποντάροντας σε δύο αξιόλογα σημεία.

Προγνωστικά με Ρούντες – Ριέκα

Δυο επιλογές για σήμερα, προγνωστικά bundesliga και Κροατίας. Το πρωτάθλημα στη Κροατία έχει πάρει φωτιά καθώς τρεις ομάδες το διεκδικούν. Η Ριέκα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και ευελπιστεί σε απώλειες στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Χάιντουκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το εμπόδιο της Ρούντες σήμερα φαντάζει παρά πολύ εύκολο με τους γηπεδούχους να έχουν υποβιβαστεί εδώ και πολύ καιρό. Διπλό με -1,5 χάντικαπ η επιλογή μας και στήριξη στο φαβορί της σημερινής στήλης.

Προγνωστικά Bundesliga με Μπάγερν Μονάχου-Ντόρντμουντ

Τα ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρντμουντ έχουν πάντα τη δική τους αίγλη. Οι Βαυαροί βρίσκονται στο -10 απο τη κορυφή με το πρωτάθλημα να οδεύει για το Λεβερκούζεν. Για μια θέση στη τετράδα θα παλέψει η Ντόρντμουντ ενώ έχει μπροστά της και τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Ατλέτικο. Αμφότερες με επιθετικό πλάνο όπως συνηθίζουν για αυτό και αναμένω ένα ιδιαίτερα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ. Το over 3,5  θα πάρει την επιλογή μας.

Μονό
18:00

Ρουντές – Ριέκα

2 (-1,5)

1.65
BET: 25 units
Μονό
19:30

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ

Over 3,5

1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like