Αρχική » Προγνωστικά: Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

Προγνωστικά: Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

by admin

Ο Fotaras14 επιστρέφει με δυάδα από τα δύο παιχνίδια των προημιτελικών του Champions League.

Προγνωστικά: Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν

Καλησπέρα στο κόσμο του Koubanezos.gr! Τρίτη σήμερα και η στοιχηματική μας βραδιά περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ραντεβού λοιπόν στις 22:00 με δύο αναμετρήσεις του UEFA Champions League.

Πρώτη αναμέτρηση λοιπόν για την αποψινή μας δυάδα στη Βαρκελώνη, όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο πρώτο ματς στο Παρίσι η παρέα του Εμπαπέ ηττήθηκε με σκορ 2-3 χάνοντας την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση. Όσον αφορά τώρα την αποψινή αναμέτρηση όλα είναι ανοιχτά, καθώς με ένα γκολ των φιλοξενούμενων το παιχνίδι ξεκινά από την αρχή. Στοιχηματικά τώρα η επιλογή μου θα αφορά στα γκολ και πιο συγκεκριμένα στο over 1,5 ημιχρόνου, καθώς και οι δυο πλευρές θα κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ. Στο 2.22 βρίσκουμε αυτή την επιλογή στην Stoiximan.

Προγνωστικά στο Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Δεύτερη αναμέτρηση για σήμερα αυτή ανάμεσα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στον πρώτο αγώνα στην Ισπανία η ομάδα του Σιμεόνε κατάφερε και νίκησε με 2-1, ωστόσο δέχθηκε γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, δεδομένο που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για το αποψινό ματς. Στοιχηματικά τώρα η επιλογή του να βρουν γκολ αμφότερες μοιάζει ιδανική με απόδοση 1.55 από την Stoiximan.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δυάδα απόδοσης 3.44
22:00

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν

Over 1,5 ημίχρονο

2.22
22:00

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Goal/goal

1.55
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like