Αρχική » Προγνωστικά: Τα παιδία παίζει στο 4.70 #Bats

Προγνωστικά: Τα παιδία παίζει στο 4.70 #Bats

by admin

Με τις αναμετρήσεις Λίβερπουλ – Λούτον και Νάπολι – Μπαρτσελόνα ασχολείται σήμερα ο #Bats.

Δύο συνδυαστικές επιλογές και ένας σκόρερ περιλαμβάνονται στα σημερινά προγνωστικά, σε μια Τετάρτη που όπως και χθες έχουμε δράση στο Champions League αλλά και στην Premier League.

Προγνωστικά: Λίβερπουλ – Λούτον

Εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τα λάθη του αντιπάλου η Λίβερπουλ πέρασε εύκολα από την έδρα της Μπρέντφορντ με 4-1, για να παραμείνει στην κορυφή της Premier League. Η ισοπαλία της Σίτι με την Τσέλσι λίγες ώρες αργότερα το Σάββατο εξασφάλισε πως οι «κόκκινοι» θα έχουν το πλεονέκτημα για την πρωτιά, και σήμερα θέλουν να το εκμεταλλευτούν κόντρα στη Λούτον. Φυσικά στην άκρη του μυαλού όλων βρίσκεται ο τελικός του Carabao Cup που ακολουθεί την Κυριακή κόντρα στην Τσέλσι, όμως πρώτα πρέπει να βγει το εμπόδιο της νεοφώτιστης από τη μέση.

Η Λούτον πλήρωσε το κάκιστο ξεκίνημά της στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρότι μείωσε νωρίς, δεν κατάφερε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα με 2-1. Αν έχει μάθει να κάνει κάτι η ομάδα του Έντγουορντς είναι να σκοράρει, καθώς έχει βρει δίχτυα στα τελευταία δώδεκα ματς της για το πρωτάθλημα. Ποντάρουμε να το ξανακάνει απόψε σε ένα ματς υψηλού ρυθμού και ποιότητας, κόντρα σε μια Λίβερπουλ που τον τελευταίο καιρό έχει χάσει την αμυντική της συνοχή. Το goal/goal & over 2,5 πληρώνει 1.95 στο Betshop.

Νάπολι – Μπαρτσελόνα

Αδιαμφισβήτητα είναι το ματς που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα. Νάπολι και Μπαρτσελόνα, δύο ομάδες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν όμως φέτος δεν κάνουν ανάλογη πορεία. Ειδικά η Νάπολι κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός Ευρώπης, με τον Ντε Λαουρέντις να απολύει και τον Ματσάρι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τη θέση του παίρνει ο προπονητής της εθνικής Σλοβακίας, Φραντσέσκο Καλτσόνα. Από την άλλη, η Μπάρτσα είναι πολύ μακριά από τον τίτλο στην Ισπανία και το μόνο πράγμα που της έχει απομείνει είναι το Champions League.

Άλλα μεγέθη βέβαια οι δύο ομάδες, με τους Ναπολιτάνους να μην μπορούν να βρουν σταθερότητα σε κανένα σημείο της φετινής σεζόν. Οι «μπλαουγκράνα» μπορεί να προβληματίζουν, αλλά τουλάχιστον έχουν τον ίδιο προπονητή εδώ και τρία χρόνια και έναν σταθερό κορμό. Ποιοτικά επίσης οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν, με αρκετά ταλέντα της ακαδημίας να ξεχωρίζουν.

Ο Καλτσόνα δεν έχει το μαγικό ραβδί που θα μεταμορφώσει τη Νάπολι, και στο σημερινό ματς η ομάδα του μπαίνει ως αουτσάιντερ. Γι’ αυτό θα πάμε με το combo Χ2 & goal/goal στο 2.27 του Betshop. Ρίχνουμε και μια ζαριά στο γκολ του Γιαμάλ, με απόδοση 4.70 στο Betshop. Ο 16χρονος έχει… βγάλει μάτια φέτος και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά στην αριστερή πλευρά της άμυνας των γηπεδούχων.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like