Αρχική » Προγνωστικά σούπερ λιγκ: Τον «τελειώνει» στο 3.35

Προγνωστικά σούπερ λιγκ: Τον «τελειώνει» στο 3.35

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με σούπερ στήλη και τιμές έως 3.35 στο ματς του Βόλου με τη Κηφισιά.

Προγνωστικά σούπερ λιγκ: Πάει για την «απόδραση»

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου απόψε με ένα μονό αποδεκτό και ένα σούπερ ειδικό από την αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλου κόντρα στην Κηφισιά για τα προγνωστικά σούπερ λιγκ. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά.

Ντέρμπι επιβίωσης. Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Κόντη πήραν πολύτιμη νίκη στην έδρα του Αστέρα στην Τρίπολη σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι ήταν αδιάφοροι τελείως. Πλέον υπάρχει ξεκάθαρη στοχεύση στο ματς αυτό που ουσιαστικά θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία αλλά και τη συνέχεια της ως σύλλογο αφού εάν υποβιβαστεί λογικά θα διαλυθεί το σωματείο. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχουν στον πάγκο τους τον Κώστα Μπράτσο που ουσιαστικά έχτισε την ομάδα του Βόλου αφού ήταν για δύο χρόνια στο τιμόνι της, ενώ το συμβάν στον πρώτο γύρο με τον Μπέο έχει δημιουργήσει ιδιαίτερο rivalry μεταξύ των δύο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ & TIPS

Η αλήθεια είναι πως η Κηφισιά είναι καλύτερη ομάδα. Πιο δεμένη, πιο ποιοτική και εκτός έδρας έχει δείξει εξαιρετική συμπεριφορά. Οι αποδόσεις την αδικούν οπότε το 2 DNB αξίζει, ενώ παράλληλα το να βρει δίχτυα ο Οζέγκοβιτς που ξέρει αρκετά καλά το συγκεκριμένο γήπεδο δίνει υψηλή τιμή.

Μονό
17:30

ΝΠΣ Βόλος – Κηφισιά

2 dnb

2.25
BET: 40 units
Ειδικό
17:30

ΝΠΣ Βόλος – Κηφισιά

Γκολ Οζέγκοβιτς

3.35
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like