Αρχική » Προγνωστικά σούπερ λιγκ: Επιμένουμε Ελληνικά σε 11.73

Προγνωστικά σούπερ λιγκ: Επιμένουμε Ελληνικά σε 11.73

by admin

Επιλογές για όλα τα γούστα σε υψηλές αποδόσεις έχει ο Nikolaos43 σε Stoiximan Super League και Super League 2.

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ 2: ΑΕΚ Β – ΑΕΛ

Καλησπέρα σε όλους, συνεχίζουμε μετά την διακοπή στα εγχώρια πρωταθλήματα. Τα βλέμματα όλων πλέον στην Ελλάδα είναι στη μάχη του τίτλου. Είμαι σίγουρος όμως ότι αρκετοί έχουν τσεκάρει ήδη τις αποδόσεις στο ZARI μαζί κι εγώ. Ας μείνουμε στο ποδόσφαιρο προς το παρόν και να δούμε τα προγνωστικά σούπερ λιγκ 2.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι αυτό στα Σπάτα ανάμεσα σε ΑΕΚ Β και ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν στόχο, είναι ακόμα ένα παιχνίδι καθώς δεν μπορούν να προβιβαστούν. Η ΑΕΛ έμεινε λίγο πίσω μετά το 1-1 με τη Νίκη Βόλου καθώς ο Λεβαδειακός έχει αυξήσει τη διαφορά στους πέντε βαθμούς. Απρόβλεπτη ομάδα οι «βυσσινί» κι έτσι δύσκολο να βγει σημείο. Η σχετική ευκολία τους στο γκολ με πάει στο over 2,5 το οποίο είναι και σε καλή απόδοση 2.27.

Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου

Συνεχίζω στη Super League 2 και την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τη Νίκη Βόλου. Δυστυχώς το φαβορί για την άνοδο είναι ο Λεβαδειακός, και λέω δυστυχώς γιατί εκτός από τους οπαδούς του οι υπόλοιποι κουραστήκαμε με αυτή την ομάδα. Ανεβαίνει για να πέσει και στα εντός έδρας ακούμε τον αέρα μέσα από την τηλεόραση. Στα αγωνιστικά τώρα, πόσο θα μου άρεσε να κάνει ένα ξέσπασμα η Νίκη Βόλου και να βρεθεί πρώτη στο τέλος. Η διαφορά όμως είναι μεγάλη και η μόνη ομάδα που απειλεί τον Λεβαδειακό είναι η ΑΕΛ. Μην κρυβόμαστε από το μυαλό όλων πέρασε η ιδέα για το 9.00 του διπλού και μάλιστα με ονοματεπώνυμο. Θα το βάλω με όσο ρίσκο κι αν έχει μόνο και μόνο για να μην πω τη φράση «και το είπα ρε». Καθαρά σαν fun bet.

Προγνωστικά σούπερ λιγκ: Βόλος – Κηφισιά

Παιχνίδι που έχει πάνω του τα φώτα πριν ακόμα ξεκινήσει. Στον απόηχο του ματς πρωταθλήματος στην Αθήνα όπου η Κηφισιά πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά, μόνο τον στρατό δεν έχουν καλέσει. Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών καθώς δεν λειτουργούν οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας. Ασχολίαστο. Όλοι την ίδια απορία έχουμε. Γενικά το παιχνίδι είναι ο θάνατος σου η ζωή μου. Έχουν από 22 βαθμούς και οι δυο, ο Βόλος πήρε τρίποντο ανάσα στην Τρίπολη και ο νικητής κάνει βήμα παραμονής. Η Κηφισιά έχει τέσσερα σερί παιχνίδια στην ισοπαλία. Πολύ κακό για το τίποτα θα πω εγώ, ιδανικό παιχνίδι για ισοπαλία και αυτό σε απόδοση 3.40.

Πας Γιάννενα – Παναιτωλικός

Δεν έχει πολλές ευκαιρίες ακόμα ο ΠΑΣ Γιάννενα αν θέλει να σώσει την κατηγορία. Αν δεν κερδίσει στην έδρα του τον Παναιτωλικό δεν μπορεί να έχει ελπίδες καθώς θα μείνει αρκετά πίσω. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να το κάνει. Πολύ κακή η εικόνα του όλη τη χρονιά, ότι κι αν έχουν δοκιμάσει δεν βγαίνει. Οι αποδόσεις άδικες για τον Παναιτωλικό, αν δεν δούμε το φάντασμα του στους «Ζωσιμάδες» δεν θα χάσει. Όχι και να κερδίσει βέβαια, η ισοπαλία πολύ πιο πιθανή και το 3.45 πολύ δελεαστικό και με ρίσκο.

Τελευταίο ματς από προγνωστικά σούπερ λιγκ το ΟΦΗ – Ατρόμητος

Συνεχίζουμε στη Stoiximan Super League και την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο. Με εξαίρεση το παιχνίδι στον Βόλο ο ΟΦΗ στα υπόλοιπα παιχνίδια του Δέλλα δεν ήταν κακός. Μια νίκη τώρα είναι ιδανική βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο Ατρόμητος δεν είναι και ο πιο δύσκολος αντίπαλος ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ο ΟΦΗ κερδίζει και περιμένει τα Γιάννενα. Άσος σε απόδοση διπλασιασμού είναι πάντα ευπρόσδεκτος.

Μονό
14:00

ΑΕΚ Β – ΑΕΛ

Over 2,5

2.27
BET: 27 units
Fun bet
16:00

Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου

2

9.00
BET: 3 units
Δυάδα απόδοσης 11.73
17:30

Βόλος – Κηφισιά 

Χ

3.40
19:30

Πας Γιάννενα – Παναιτωλικός 

Χ

3.45
BET: 5 units
Μονό
20:00

ΟΦΗ – Ατρόμητος 

1

2.00
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like