Αρχική » Προγνωστικά σε Champions League, Ευρώπη και Ασία

Προγνωστικά σε Champions League, Ευρώπη και Ασία

by admin

Ο Psyradios επιστρέφει με επιλογές από το Champions League της Ευρώπης αλλά και της Ασίας.

Προγνωστικά σε Champions Leauge Ευρώπης και Ασίας

Δεν πήγε τίποτα καλά την Παρασκευή, αφού στράβωσε από νωρίς η δυάδα της Zweite, ενώ το βράδυ χάθηκε για μια κάρτα και το κόμπο στο Άουγκσμπουρκ. Τη χασούρα μετρίασε πάντως η κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος από τη Λεβερκούζεν, με το μακροχρόνιο που δόθηκε προ εξαμήνου να επιβεβαιώνεται. 

Άμεση επιστροφή σε θετικό πρόσημο θα ψάξουμε σήμερα λοιπόν, με προγνωστικά σε Champions League, σε Ευρώπη αλλά και Ασία, ξεκινώντας το απόγευμα από τα Η.Α.Ε και καταλήγοντας το βράδυ στη Γερμανία. 

Η δυτική ζώνη βγάζει νικητή

Στα Εμιράτα λοιπόν η γηπεδούχος Αλ Αΐν υποδέχεται στον πρώτο τελικό της δυτικής ζώνης του ασιατικού Champions League την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Κακά τα ψέματα φαβορί υπάρχει στο ζευγάρι, οι Σαουδάραβες και φοβερή ομάδα διαθέτουν και σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, οι οποίοι τρέχουν ένα αρνητικό σερί ηττών το τελευταίο μήνα εγχώρια. Περιμένω δεδομένα γκολ στο ματς, η ομάδα του Κρέσπο δεν παίζει άμυνα, είναι όμως τρομερά ποιοτική μεσοεπιθετικά και μπορεί να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Πορτογάλου Ζεσούς. Από ένα γκολ εκατέρωθεν λοιπόν και μη ήττα της Αλ Χιλάλ και διπλασιάζουμε το ποντάρισμα μας. 

Ματς σε τεντωμένο σχοινί  

Το ματς στη Μαδρίτη πριν έξι βράδια άφησε ανοικτούς λογαριασμούς ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ατλέτικο. Οι Βεστφαλοί διαθέτουν πανίσχυρη έδρα, η οποία παραμένει απόρθητη στα τελευταία εννέα ματς στο θεσμό, ενώ μετρούν μόλις δύο εντός έδρας ήττες από ισπανικές ομάδες στις τελευταίες 13 μονομαχίες τους. Ο Σιμεόνε και η ομάδα του κουβαλούν εμπειρία και έχουν μπει φουριόζοι στον Απρίλιο με συνεχόμενες νίκες, δυσκολεύονται αρκετά όμως, όταν παίζουν εκτός έδρας, μετρώντας μόλις μία νίκη στα τέσσερα εκτός στη διοργάνωση φέτος και έχοντας επτά ήττες στις 15 εξόδους τους στη La Liga.  

Η Ντόρτμουντ ψάχνει γκολ, πρέπει όμως να κρατήσει σε ισορροπία το τρανζίσιόν της, έτσι ώστε να μην δώσει χώρο στην Ατλέτικο για αντεπίθεση. Δύσκολα πιστεύω θα επαναλάβει την πίεση ψηλά από την αρχή του ματς η φιλοξενούμενη, αφού της φτάνει και η ισοπαλία για την πρόκριση. Ποιότητα διαθέτει για να χτυπήσει στην κόντρα, οπότε σετ παιχνίδι βλέπω για αρκετή ώρα, τα λίγα γκολ στον αγώνα έχουν λογική, με τις συγκινήσεις να κλιμακώνονται μετά την ανάπαυλα. Σε τρομερή φόρμα, τόσο οργανωτικά, όσο και επιθετικά το τελευταίο διάστημα το αυστριακό πολυεργαλείο Ζάμπιτσερ, θα βρει χώρους για να δοκιμάσει το δυνατό του πόδι, ένα σουτ του στην εστία καλοπληρώνει.  

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like