Αρχική » Προγνωστικά: Παιχνίδι με τα γκολ στο 2.85 #Makrakis

Προγνωστικά: Παιχνίδι με τα γκολ στο 2.85 #Makrakis

by admin

Αποκλειστικά με το Europa League και τα γκολ ασχολείται ο #Makrakis με τρία παιχνίδια φωτιά.

Καλημερίζω την στοιχηματική παρέα. Μετά την επιστροφή του Champions League, σήμερα επιστρέφουν οι καλύτερες -κατ’εμέ- στοιχηματικά διασυλλογικές διοργανώσεις. Οκτώ παιχνίδια από Europa και οκτώ από Conference League. Πάμε να δούμε προγνωστικά από τρία παιχνίδια των 19:45.

Προγνωστικά: Γκολ και έδρα σε πρώτο πλάνο

Ξεκίνημα από το Ρότερνταμ. Η Φέγενορντ υποδέχεται την Ρόμα. Σταθερά καλοί οι Ολλανδοί που είναι αήττητοι το 2024. Η Ρόμα μετά την έλευση του Ντε Ρόσι έχει αποκτήσει επιθετικούς προσανατολισμούς, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα. Μετά την αλλαγή προπονητή όλα τα παιχνίδια έχουν over 2,5 γκολ. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση, η λογική λέει πως δεν θα χάσουν και θα συνεισφέρουν στο σκορ. Οι Ιταλοί έχουν την ποιότητα να σκοράρουν και αυτοί απέναντι στην Φέγενορντ που δεν θα έχει στο παιχνίδι έναν εκ των δύο βασικούς στόπερ της. Το combo 1X & goal/goal τιμάται στο 2.30 στην Novibet.

Συνέχεια στα προγνωστικά με δύο παιχνίδια που θα σχηματίσουμε δυάδα στο 2.85. Ξεκίνημα από το ουδέτερο Αμβούργο εκεί που η τυπικά γηπεδούχος Σαχτάρ Ντόνετσκ φιλοξενεί την Μαρσέιγ. Από αποχή δύο μηνών έρχεται η Σαχτάρ, αφού το πρωτάθλημα είχε διακοπεί. Φύσει επιθετικές και οι δύο ομάδες. Φαβορί οι Γάλλοι, που πίσω δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη με τίποτα. Το goal/goal στο 1.74 στο Pamestoixima.gr.

Δεύτερο παιχνίδι είναι της Γιουνγκ Μπόις με την Σπόρτινγκ. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή των εγχώριων πρωταθλημάτων τους. Σε καλή κατάσταση και οι δύο, σκοράροντας από «τα αποδυτήρια». Φαβορί οι Πορτογάλοι που εκτός έδρας βλέπουν την εστία τους να παραβιάζεται αρκετά συχνά. Το goal/goal αγοράζεται στο 1.64.

Παιχνίδι με τα γκολ στο 2.85ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Παιχνίδι με τα γκολ στο 2.85

Combo
19:45

Φέγενορντ – Ρόμα

1Χ & goal/goal

2.30
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.85
19:45

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μαρσέιγ

Goal/goal

1.74
19:45

Γιουνγκ Μπόις – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Goal/goal

1.64
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like