Αρχική » Προγνωστικά: Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

Προγνωστικά: Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

by admin

Δυάδα με επιλογές από League Two και National League περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Αριστοτέλη.

Προγνωστικά: Μάνσφιλντ – Άκρινγκτον

Καλημέρα στην παρέα του Κουβανέζου, είχαμε καιρό να τα πούμε και οφείλουμε να επιστρέψουμε με κάτι πολύ δυνατό. Στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος, μελετήσαμε και ξεχωρίσαμε τα προγνωστικά μας από τις ομάδες που καίγονται για το τρίποντο.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Μάνσφιλντ – Άκρινγκτον. Οι γηπεδούχοι αν πάρουν το τρίποντο απόψε εξασφαλίζουν και μαθηματικά την απευθείας άνοδο. Το καλό της υπόθεσης είναι το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι είναι εντελώς αδιάφοροι, δεν κινδυνεύουν για τίποτα και πλέον παίζουν άνετα κάθε παιχνίδι. Εμείς δεν ζητάμε πολλά, 1 & over 1,5 το οποίο πληρώνει 1.45!

Προγνωστικά στο Όξφορντ Σίτι – Μπρόμλεϊ

Το δεύτερο παιχνίδι είναι από την National League της Αγγλίας, με την Όξφορντ Σίτι να υποδέχεται την Μπρόμλεϊ. Οι γηπεδούχοι έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία εδώ και πολύ καιρό, παίζουν τυπικά τα παιχνίδια τους μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο εξασφαλίζουν την τρίτη θέση η οποία οδηγεί στα ημιτελικά του μίνι κυπέλλου για την άνοδο. Θα εμπιστευτούμε λοιπόν το διπλό σε απόδοση 1.44!

Αυτή είναι η δυάδα μας για σήμερα και πληρώνει συνολικά 2.10! Θα την ποντάρουμε όπως πάντα με 20 μονάδες.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δυάδα απόδοσης 2.10
21:45

Μάνσφιλντ – Άκρινγκτον

1 & over 1,5

1.45
21:45

Όξφορντ Σίτι – Μπρόμλεϊ

2

1.44
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like