Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Στήριγμα ο Σατοράνσκι #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ: Στήριγμα ο Σατοράνσκι #Playmaker

by admin

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από τον αγώνα της Εθνικής μας με την Τσεχία, για τα προκριματικά του Eurobasket.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Εβδομάδα εθνικών, αφού στο κουπόνι ξεχωρίζουν οι μάχες για τα προκριματικά του Eurobasket. Απόψε ρίχνεται στη μάχη η Εθνική μας και εγώ επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση απέναντι στην Τσεχία.

Προγνωστικά μπάσκετ: Είναι ο ηγέτης τους

Στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της Εθνικής, η Ελλάδα υποδέχεται την Τσεχία και θέλει να μπει με το δεξί στα προκριματικά του Eurobasket. Μια νέα προσπάθεια ξεκινάει, που… μυρίζει ανασύνταξη και σκοπός όλων είναι η ομάδα να φτάσει όσο ψηλά μας έχει συνηθίσει. Υπάρχουν τραυματισμοί που ταλαιπωρούν το ρόστερ, υπάρχουν ηχηρές απουσίες, αλλά το υλικό είναι αρκετά καλό για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Τσεχία, σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Πάμε όμως και στο στοιχηματικό δια ταύτα. Όσοι με ακολουθούν στα υπόλοιπα σόσιαλ, αλλά και στο συνδρομητικό κανάλι, πληρώθηκαν χθες από τα πονταρίσματα σε ελεύθερες βολές των Πονίτκα και Σοκολόφκσι. Τι κι αν ο παίκτης της Παρτιζάν κάνει μια κακή χρονιά, στην εθνική του ομάδα είναι πρωταγωνιστής. Αντίστοιχο είναι και το σημερινό σκεπτικό. Αδιαμφισβήτητα, ο ηγέτης της Τσεχίας είναι ο Τόμας Σατοράνσκι. Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Σκοράρει, πασάρει και μαζεύει ριμπάουντ. Σε ένα δύσκολο ματς θα πάρει σίγουρα πολύ χρόνο. Μπορεί με την Μπάρτσα να μην πάει συνεχώς στη γραμμή της φιλανθρωπίας, όμως με την Τσεχία το κάνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Απέναντί του θα έχει μια πιεστική άμυνα και δεδομένου ότι είναι ένας παίκτης με δυνατό πρώτο βήμα και πολύ καλό ντράιβ, οι αντίπαλοί του θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν και με φάουλ. Μας φτάνουν δυο βολές για να διπλασιάσουμε το ποντάρισμά μας.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

Ειδικό
21:00

Ελλάδα – Τσεχία

Σατοράνσκι over 1,5 εύστοχες ελεύθερες βολές

1.91
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like