Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Ο νέος… μαέστρος #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ: Ο νέος… μαέστρος #Playmaker

by admin

Ο #Playmaker κάνει ποδαρικό στο ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μπορεί η Euroleague να πήρε ρεπό για μερικές εβδομάδες, όμως αυτό το γεγονός μας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με άλλες διοργανώσεις και στην προκειμένη περίπτωση με το Κύπελλο Μπάσκετ ΟΠΑΠ. Απόψε λοιπόν, επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη, ποντάροντας σε ένα… ασπρόμαυρο ειδικό.

Προγνωστικά μπάσκετ: Θετικά πρώτα δείγματα

Στον δεύτερο χρονικά προημιτελικό της βραδιάς, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη, με φόντο μία θέση στα ημιτελικά του Final 8. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες, στο πλαίσιο της Basket League, με τον Άρη να επικρατεί εντός έδρας με 77-63. Σε μία δυνατή αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι απέδειξαν ότι διαθέτουν μεγαλύτερη ομοιογένεια, αλλά και περισσότερες λύσεις στο ρόστερ τους, γεγονός που τους έδωσε και μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι τους. Ο ΠΑΟΚ έκανε αλλαγές στο ρόστερ του, που μένει να δέσουν για να παρουσιάσουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ένας από τους νέους παίκτες της ομάδας είναι ο Τάουνς. Στα τρία πρώτα ματς έχει μέσο όρο 12,7 πόντους. Βέβαια συμβάλλει και στη δημιουργία με τέσσερις ασίστ, βοηθώντας τον Φρίντρικσον. Ακόμα και στον αγώνα με τον Άρη που δεν απέδωσε επιθετικά, έπιασε τον μέσο όρο του. Μιλάμε για έναν παίκτη που ήρθε στη Θεσσαλονίκη με 4,9 ασίστ. Δεδομένου ότι η άμυνα του Άρη θα προσπαθήσει να τον περιορίσει, πιστεύω πως θα αναγκαστεί να πασάρει. Συνεπώς θα πάω με το over, στο εφικτό όριο των 3,5 ασίστ του Αμερικανού.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Ειδικό
21:00

ΠΑΟΚ – Άρης

Τάουνς over 3,5 ασίστ

1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like