Αρχική » Προγνωστικά: Με την παράδοση στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

Προγνωστικά: Με την παράδοση στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για δύο μεγάλα ντέρμπι ευρωπαϊκών πρωτευουσών και καταλήγει σε δύο εξαιρετικές επιλογές.

Προγνωστικά για το σούπερ ματς στη Στοκχόλμη

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου απόψε και με μεγάλο ενδιαφέρον πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας από το αποψινό μενού με δύο ντέρμπι ευρωπαϊκών πρωτευουσών στη λίστα μας.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Μπρομαποϊκάρνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης για την δεύτερη αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος. Δεν είναι από τα μεγαλύτερα ντέρμπι αλλά είναι μονομαχία ανάμεσα σε δύο ομάδες της πρωτεύουσας και αναμένεται εκδρομή… των φιλοξενούμενων στην έδρα της γηπεδούχου. Η αλήθεια είναι πως με τον Μπεργκ στον πάγκο της έχει βελτιωθεί αρκετά. Έσωσε την χρονιά πέρυσι, έβγαλε εγωισμό και σε γενικές γραμμές έπαιξε εξαιρετικά για κάποια διαστήματα μέσα στη σεζόν. Κέρδισε με 1-0 την πρώτη αγωνιστική και ουσιαστικά ξεκίνησε θετικά μία νέα προσπάθεια για την επανεκκίνηση. Δεν έχει πολλά πράγματα να δείξει πως η Μπρομαποϊκάρνα που ουσιαστικά θα παίξει για να μην υποβιβαστεί φέτος.

Το διπλό σε τιμές 2.25 αξίζει αφού έχει παράδοση η ΑΙΚ να παίρνει τέτοια ματς και την έχει κάνει κανονική… πελάτισσα με 9/10 διπλά και είναι αήττητη! Φοβερό σερί, εξαιρετική τιμή.

Το ντέρμπι Ρόμα – Λάτσιο

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο. Τρομερό το ενδιαφέρον σε ένα ακόμα ντέρμπι της ιταλικής πρωτεύουσας με βαθμολογικό αλλά και εξωαγωνιστικό υπόβαθρο. Οι φιλοξενούμενοι με την αντιστοιχία Σάρι – Μουρίνιο στους δύο πάγκους είχαν κάνει τρομερά πράγματα και είχαν πάρει τον αέρα της αντιπάλου. Πλέον με τις αλλαγές προπονητή άλλαξε η ρότα και η διάθεση. Οι γηπεδούχοι παίζουν απελευθερωμένα, ωραία και πραγματικά όμορφα, κάνοντας φοβερά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο με αλέγκρο τρόπο σε αντίθεση με το βαρετό ποδόσφαιρο του Μουρίνιο.

Από την άλλη η πρόσληψη του Τούντορ μπορεί να φέρει μεγαλύτερη πειθαρχία αλλά μιλάμε για έναν αρνητή νικών σε ντέρμπι διαχρονικά. Έχει 2/16 ντέρμπι στην καριέρα του με Μαρσέιγ, Γαλατασαράι, Χάιντουκ και ΠΑΟΚ. Έχει χάσει μέχρι και από τον Ηρακλή. Σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας του Ντε Ρόσι και με τη σχετική νομοτέλεια, ο άσσος αξίζει και τον αγοράζουμε.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μονό
16:00

Μπρομαποϊκάρνα – ΑΙΚ Στοκχόλμης

2

2.25
BET: 30 units
Μονό
19:00

Ρόμα – Λάτσιο

1

2.20
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like