Αρχική » Προγνωστικά Κληματσούδας: Μήπως είναι λάθος αυτό το line;

Προγνωστικά Κληματσούδας: Μήπως είναι λάθος αυτό το line;

by admin

Με το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ πιάνεται ο #Klhmats στην στήλη της Τετάρτης επιλέγοντας ένα ειδικό στο 1.87.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Το ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Τετάρτης, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Για τέταρτη φορά αντιμέτωπες φέτος οι δύο ομάδες. Από μία νίκη η καθεμία, καθώς και μία ισοπαλία. Καθεμία με τις στιγμές της, με τα ατού της, αλλά και τα αδύναμα σημεία της. Στα προηγούμενα τρία παιχνίδια δεν κρινόταν κάτι, απόψε όμως κρίνεται ένα εισιτήριο για τον τελικό.

Προβάδισμα για την ομάδα του Τερίμ, μετά το 1-0 στη Θεσσαλονίκη. Με την πλάτη στον τοίχο οι παίκτες του Λουτσέσκου και ο Ρουμάνος, τόσο λόγω του πρώτου αγώνα, όσο και λόγω των τελευταίων εμφανίσεων.

Τα νεύρα στα προηγούμενα δύο παιχνίδια δεν ήταν λίγα. Είχαμε κάρτες, είχαμε και δύο κόκκινες. Εκτιμώ πως απόψε θα δούμε ομηρικές μάχες και δύο ομάδες να κυνηγούν το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Το line για late γκολ είναι στο 70′ και πραγματικά το θεωρώ λάθος.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



ΠΗΓΗ

You may also like