Αρχική » Προγνωστικά Ιταλίας: Η ισορροπία του 2.20 στο Μιλάνο

Προγνωστικά Ιταλίας: Η ισορροπία του 2.20 στο Μιλάνο

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για τα ιταλικά ματσαρίσματα και ποντάρει σε δύο αναμετρήσεις στην πασχαλινή Serie A.

Προγνωστικά Ιταλίας: Έχουν ανάγκη το γκολ

Καλησπέρα σε όλους. Ιδιότυπη Boxing Day σε πασχαλινό mood έχουν οι Ιταλοί εξαιτίας του Πάσχα των Καθολικών οπότε εμείς έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις που ενδέχεται να έχουν γκολ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά Ιταλίας.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Σασουόλο με την Ουντινέζε. Οι δύο ομάδες φέτος δεν πάνε καλά καθώς οι μεν γηπεδούχοι πάνε ολοταχώς για υποβιβασμό με την τραγική τους αμυντική συμπεριφορά ενώ οι φιλοξενούμενοι επίσης κινδυνεύουν αφού η εικόνα τους είναι μέσα στην αστάθεια, οπότε το τρίποντο θα έχει το χαρακτήρα του… εξάποντου. Το ματς δεδομένα θα έχει έντονο ενδιαφέρον και ρυθμό. Αμφότερες θα επιτεθούν και έχουν αξιόλογες γραμμές μπροστά οπότε το αμφίτερμα έχει αξία σε μία απόδοση αποδεκτή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ & TIPS

Προγνωστικά Ιταλίας με Ίντερ – Έμπολι

Συνέχεια με το Ίντερ – Έμπολι. Η πρωτοπόρος και πρωταθλήτρια απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει για τη παραμονή της. Οι δύο ομάδες στο Σαν Σίρο έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη παράδοση αφού σκοράρουν και οι δύο… σχεδόν πάντα. Έχουν πέντε στα έξι αμφιτέρματα από το 2015 και μετά και η αλήθεια είναι πως η τωρινή τους εικόνα μπορεί να επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο, ενώ ταυτόχρονα διπλασιάζει.

Μονό
16:00

Σασουόλο – Ουντινέζε

Goal/goal

1.82
BET: 40 units
Μονό
21:45

Ίντερ – Έμπολι

Goal/goal

2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like