Αρχική » Προγνωστικά: Θα μιλήσουν οι «φανέλες» στο 2.25

Προγνωστικά: Θα μιλήσουν οι «φανέλες» στο 2.25

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος στα σημερινά του προγνωστικά ποντάρει στη δεύτερη ημέρα των προημιτελικών σε… φανέλες!

Προγνωστικά: Δε θα παραδοθεί εύκολα η Ρεάλ

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης απόψε με προγνωστικά από τη δεύτερη ημέρα των προημιτελικών του Champions League. Δεν τρώμε καθόλου χρόνο και πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Ξεκινάμε από το Μάντσεστερ ΣίτιΡεάλ Μαδρίτης. Σπουδαίο παιχνίδι, ματσάρα το πρώτο στο «Μπερναμπέου», εκεί όπου δεν χάσαμε το ποντάρισμα μας, αφού είχαμε μείνει στον άσο με κάλυψη. Οι γηπεδούχοι άφησαν θετικές εντυπώσεις παρά τα τρία γκολ που δέχθηκαν αφού έδειξαν πως έχουν μελετήσει περισσότερο τον αντίπαλο σε σχέση με πριν ένα χρόνο και πως έχουν καταλάβει πως πρέπει να παίξουν μπάλα. Το έργο τους φυσικά θα είναι δύσκολο καθώς εκτός έδρας φέτος πάσχουν αλλά η Σίτι στα μεγάλα ματς φέτος κανέναν δεν εντυπωσίασε. Ισοπαλία με Τσέλσι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ, κέρδισε δύσκολα τη Γιουνάιτεντ, γενικότερα είναι σε ένα στάδιο περίεργο.

Οι αποδόσεις πάντως δεν είναι σωστές ούτε δίκαιες αφού επανάληψη του περσινού ματς αποκλείεται να ξαναδούμε. Ο Αντσελότι δεν είναι κανένας χθεσινός και τα λάθη του τα έχει ψάξει. Ξέρει πως δύο φορές πήγε στο «Έτιχαντ» και έφαγε τέσσερα γκολ άρα πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα στη δομή της ομάδας του. Το ματς θα είναι σκληρό και θα έχει και παράταση. Πάντως το Χ2 για τα δεδομένα πληρώνει αρκετά και η Ρεάλ δεν θα είναι τόσο αφελής ξανά.

Σε κακό φεγγάρι η Άρσεναλ

Στο άλλο ματς, η Μπάγερν κοντράρει την Άρσεναλ στην επανάληψη του επίσης χορταστικού 2-2 στο Λονδίνο. Για τα δεδομένα του ζευγαριού, οι Βαυαροί έχουν ένα πλεονέκτημα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν το πρωτάθλημα ουσιαστικά με την ήττα απέναντι στη Βίλα και πάνε να ολοκληρώσουν το χαρακίρι. Η αλήθεια είναι πως η Άρσεναλ δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις και ήταν λογικό να σπάσει σε αντίθεση με την Μπάγερν που τέτοια ματς τα παίζει κάθε χρόνο.

Η εμπειρία σε συνδυασμό με την αύρα του γηπέδου αλλά και την κατηφόρα που ενδέχεται να επιβάλλει, μας κάνει να σκεφτούμε την πρόκριση της ομάδας του Τούχελ στα ημιτελικά καθώς πάει πολύ για τέταρτη συνεχόμενη φορά να φύγει σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
22:00

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

Χ2

2.25
BET: 25 units
Μονό
22:00

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ

Πρόκριση Μπάγερν Μονάχου

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like