Αρχική » Προγνωστικά: Ηφαίστειο και γκολ στο 2.20 #Jimandrez

Προγνωστικά: Ηφαίστειο και γκολ στο 2.20 #Jimandrez

by admin

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά και τέσσερις επιλογές από… Ασία μέχρι Ελλάδα και Champions League που φτάνουν μέχρι το 2.20.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης και προγνωστικά από όλο το μενού. Από την Ασία και το ασιατικό Champions League, στον ημιτελικό Κύπελλου Ελλάδας Betsson και φυσικά από το Champions League. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Γκολ νωρίς στην Ασία

Ξεκινάμε από τα πρώτα κουλούρια, τα πρωινά. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ξεχωριστές ομάδες στη Γιοκοχάμα αφού οι Μαρίνος υποδέχονται την Μπανγκόκ στην επανάληψη του 2-2 του πρώτου ματς στην Ταϊλάνδη. Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος αλλάξαν προπονητή οι γηπεδούχοι με τον γνωστό Χάρι Κιούελ να αναλαμβάνει τις τύχες των Ιαπώνων που έδειξαν πως έχουν προβλήματα στα αμυντικά τους καθήκοντα και στη σταθερότητα τους. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, κατέκτησαν την πρώτη θέση στον όμιλο τους και θα τα δώσουν όλα για μία τεράστια πρόκριση μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Η αλήθεια είναι πως οι τιμές στα γκολ είναι χαμηλές αλλά δικαιολογημένα. Το αμφίτερμα σε συνδυασμό με το Over 2,5 βέβαια εξιτάρει και θα επιβεβαιωθεί εάν όλα πάνε βάση εικόνας.

Λίγο νωρίτερα στην Ιαπωνία η Κόφου υποδέχεται την Ουλσάν, σε ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι για την ίδια αφού κατά πάσα πιθανότητα μετά από σήμερα δεν θα επιστρέψει ξανά στην διοργάνωση μετά από καιρό εκτός άμα κάνει… καμία τρέλα και επιστρέψει από το 3-0 του πρώτου ματς. Δύσκολο βέβαια ιδιαίτερα άμα αναλογιστούμε πως οι φιλοξενούμενοι κουβαλούν εμπειρία και ποιότητα, ενώ παράλληλα και τον τίτλο της πρωταθλήτρια της Κορέας. Το ματς θα έχει γκολ και η αλήθεια είναι πως το αμφίτερμα μαζί με ένα γκολ στο ημίχρονο αξίζει μία ζαριά.

Προγνωστικά Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Πάμε και στα δικά μας με το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ να έχει την τιμητική του στο απογευματινό πρόγραμμα μας. Επαναληπτικός του 1-0 στη Τούμπα, γεμάτο γήπεδο και οι δύο ομάδες καίγονται για διάκριση. Η ομάδα του Τερίμ ψάχνει αντίδραση μετά την ισοπαλία κόντρα στην Λαμία ενώ εκείνη του Λουτσέσκου θέλει να γυρίσει το αποτέλεσμα της Τούμπας, με το χαστούκι που ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα να είναι ικανό να την ξυπνήσει. Πάντως και οι δύο ομάδες αρέσκονται στον υψηλό ρυθμό, οι γηπεδούχοι λύσεις αμυντικές δεν έχουν και εάν ο αντίπαλος εμφανιστεί καλά θα υπάρξουν σοβαρά θέματα. Το Χ2 μαζί με Over 1,5 υπερδιπλασιάζει και αξίζει.

Νάπολι – Μπαρτσελόνα

Τελειώνουμε με Champions League και το ματς της Νάπολι απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ματς ανάμεσα σε δύο κακές ομάδες που φέτος δεν έχουν δείξει καμία συνέπεια. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή και πλέον ρίχνουν το βάρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση καθώς η εικόνα τους στο πρωτάθλημα είναι προβληματική. Το ζήτημα είναι αρκετά βαθύ, χρειάζονται ριζικές αλλαγές ωστόσο η προσθήκη του Καλτσόνα ενός ταλαντούχου προπονητή, θα φέρει νέο αέρα. Το ίδιο άσχημη είναι και η παρουσία της Μπάρτσα του Τσάβι που έχει χαλάσει την περσινή της εικόνα, είναι αδιάφορη και άοσμη. Ειδικά εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά και ειδικά σε εκείνες που έχουν καυτό κόσμο. Ο άσος με κάλυψη την ισοπαλία στον διπλασιασμό αξίζει.

Combo
11:00

Κόφου – Ουλσάν

Goal/goal & over 0,5 ημίχρονο

2.00
BET: 20 units
Combo
13:00

Γιοκοχάμα Μαρίνος – Μπανγκόγκ Γιουνάιτεντ

Goal/goal & over 2,5

2.05
BET: 20 units
Combo
19:00

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Χ2 & over 1,5

2.20
BET: 20 units
Μονό
22:00

Νάπολι – Μπαρτσελόνα

1 dnb

2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like