Αρχική » Προγνωστικά: Ευρωπαϊκή δυάδα για το 2.66 #Tsipis

Προγνωστικά: Ευρωπαϊκή δυάδα για το 2.66 #Tsipis

by admin

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζει σήμερα o #Tsipis τα προγνωστικά του, με αποδόσεις που φτάνουν μέχρι και το 2.66.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες! Πέρασε η δυάδα της Τρίτης με επιτυχία και πάλι, 3/3 σερί ταμεία και συνεχίζουμε δυναμικά. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά της ημέρας.

Προγνωστικά Europa & Conference League

Ξεκινάω με την πρώτη αναμέτρηση Γιούνγκ Μπόις – Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ του Europa League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 3-3 με την Λουγκάνο όπου προηγήθηκαν τρεις φορές αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν με το διπλό. Γενικά διανύουν μια καλή πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου είναι και το φαβορί για την κατάκτησή του. Απόψε θα έχουν 2-3 σημαντικές απουσίες και ίσως αυτό τους στερήσει να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην σαφώς ανώτερη Σπόρτινγκ, που διανύει περίοδο παρατεταμένου φορμαρίσματος και έχει και δύο σημαντικές επιστροφές. Θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους με κάλυψη απόψε.

Θα κλείσω με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν την Κυριακή τον ΟΦΗ με 4-0. Φαίνεται πως βρίσκουν τα πατήματα τους σιγά σιγά με την έλευση του νέου τεχνικού που θα κάνει το ντεμπούτο απόψε κόντρα στους Ούγγρους, οι οποίοι επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση στις 3/2 και παρόλα αυτά τρέχουν ένα σερί τριών νικών. Με κόσμο μετά από καιρό θα είναι σήμερα το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θα στηρίξω τους γηπεδούχους με κάλυψη και εδώ.

Ευρωπαϊκή δυάδα για το 2.66ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Ευρωπαϊκή δυάδα για το 2.66

Δυάδα απόδοσης 2.66
19:45

Γιουνγκ Μπόις – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Χ2 & over 1,5

1.57
19:45

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος

1X & over 1,5

1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like