Αρχική » Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Όταν καίει η μπάλα…

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Όταν καίει η μπάλα…

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Ευρωλίγκα, ποντάροντας σε ένα ειδικό, στην πρεμιέρα των play ins.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Από τη γραμμή της φιλανθρωπίας

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η Euroleague μπαίνει στη φάση των play ins και στο τέλος της εβδομάδας θα μάθουμε την τελική οκτάδα της φετινής διοργάνωσης.  Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Εφές και τη Βίρτους, ποντάροντας σε ένα ειδικό.

Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν θα εφαρμοστεί το σύστημα των play ins. Οι ομάδες που τερμάτισαν από την 7η έως την 10η θέση έχουν την ευκαιρία να παίξουν μεταξύ τους για να διαμορφωθεί η τελική κατάταξη. Απόψε θα ασχοληθώ με τις ομάδες που κατέλαβαν την 9η και τη 10η θέση. Πρόκειται για την Εφές και τη Βίρτους Μπολόνια, που θα ψάξουν τη νίκη, με σκοπό να διεκδικήσουν την 8η θέση των play offs και να πέσουν πάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε αντίθετες πορείες. Η Βίρτους έκανε εξαιρετικό πρώτο γύρο, αλλά στο δεύτερο μέρος είναι απογοητευτική, σε βαθμό που αν είχε 3-4 αγωνιστικές ακόμα η σεζόν, θα μπορούσε να μείνει και εκτός δεκάδας. Αντίθετα η Εφές έκανε εξαιρετικό photo finish και βρέθηκε στην 9η θέση. Έχει σε εξαιρετική κατάσταση τους Λάρκιν και Κλάιμπερ, ενώ διαθέτει αρκετούς παίκτες από το πάνω ράφι, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα τέτοιο ματς.

Στο στοιχηματικό δια ταύτα, η Εφές είναι δίκαια το φαβορί, αλλά θα προτιμήσω ένα ειδικό από τις ελεύθερες βολές. Όταν καίει η μπάλα, ο Σέιν Λάρκιν βγαίνει μπροστά. Απέναντί του θα βρει καλούς αμυντικούς, που όμως υστερούν στο πρώτο βήμα. Μπορεί να είναι εξαιρετικός σουτέρ, όμως του αρέσει να διεισδύει στις αντίπαλες άμυνες, επιδιώκοντας επαφές. Μας αρκεί να το κάνει δύο φορές, να πάρει δύο φάουλ και να έχει το απόλυτο από τη γραμμή της φιλανθρωπίας. Στα δύο ματς της regular season με τη Βίρτους είχε πέντε και επτά βολές αντίστοιχα. Για να δούμε…

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:00

Εφές – Βίρτους Μπολόνια

Λάρκιν over 3,5 εύστοχες ελεύθερες βολές

1.90
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like