Αρχική » Προγνωστικά: Γερμανικά ειδικά και combo έως 3.50 #Psyradios

Προγνωστικά: Γερμανικά ειδικά και combo έως 3.50 #Psyradios

by admin

Στα… συνηθισμένα κινείται ο #Psyradios με τέσσερις επιλογές από Zweite και Bundesliga.

Καλημερίζω άπαντες Κουβανέζους και Κουβανέζες. Δεν κύλησε ιδιαίτερα καλά η Τετάρτη για τη στήλη. Ενώ επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο στη Κόφου, Μαρίνος και Μπανγκόκ έμειναν στα κουλούρια, σπάζοντας έτσι τη δυάδα. Πάλι καλά που πλήρωσε η ισοπαλία στο ημίχρονο στα Εμιράτα και έτσι η χασούρα περιορίστηκε, αφού ούτε το combo στη Λεωφόρο πέρασε.

Παρασκευούλα λοιπόν, και όπως κάθε φορά, πάμε να δούμε τι έβγαλαν τα προγνωστικά από τα γήπεδα της Γερμανίας σε Zweite και Bundesliga.

Προγνωστικά: Ντέρμπι πρωτοπόρων στο Κίελο

Ματσάρα έχουμε στο Κίελο, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν τη καλύτερη σεζόν στην ιστορία τους σε επίπεδο Zweite και να βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς από τη κορυφή και τον αποψινό τους αντίπαλο. Εξαιρετικά καλοστημένη ομάδα η Χολστάιν, μοιάζει ικανή να φτάσει στην άνοδο δώδεκα στροφές πριν τη λήξη της φετινής σεζόν.

Από την άλλη η Πάουλι παραμένει το ακλόνητο φαβορί για την επιστροφή μετά από 12 χρόνια στη Bundesliga, αφού το σύνολο από το Αμβούργο μετράει μόλις μία ήττα σε 22 αγωνιστικές, ενώ η άμυνα που παίζει είναι σεμιναριακή. Η ισοπαλία θαρρώ δεν θα χαλάσει καμία εκ των δύο, αλλά κουλούρια δεν θα δούμε. Και επειδή βλέπω την ένταση στο ματς να αυξάνεται σταδιακά, θα πάω με ένα κόμπο, στο οποίο η Πάουλι δεν θα χάσει, θα σκοράρουν και οι δύο και θα δούμε τουλάχιστον ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Βραδιά ρεκόρ

Δώδεκα στροφές απομένουν για τη λήξη της φετινής Bundesliga και απόψε η πρωτοπόρος και αήττητη Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Μάιντζ. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε πολύ τα πράγματα, οι γηπεδούχοι πλησιάζουν ολοένα και πιο κοντά στη πολυπόθητη Σαλατιέρα, ανταγωνισμός δεν υπάρχει, μόνο με αυτοκτονία θα χαθεί ο φετινός τίτλος. Και εδώ που τα λέμε πλέον πρέπει να ψάξουμε που και πότε θα κάνει τη πρώτη της γκέλα για να την κοντράρουμε.

Απόψε δεν θα είναι σίγουρα και εξηγούμαι. Με μη ήττα της απόψε γίνεται η πρώτη γερμανική ομάδα που θα τρέχει σερί 33 αγώνων χωρίς ήττα, παίρνοντας τα σκήπτρα από τη Μπάγερν του Γκουαρντιόλα. Τρομερό ρεκόρ, το οποίο ενδεχομένως να διευρυνθεί τις επόμενες εβδομάδες από την ομάδα του Αλόνζο. Υπάρχει όμως και μια προϊστορία στη μέση, η οποία θέλει τη Λεβερκούζεν να μην έχει κερδίσει στα τελευταία έξι ματς που έδωσε Παρασκευή βράδυ.

Κάπως έτσι και με τις αποδόσεις να είναι στα τάρταρα, θα στραφώ σε ειδικές επιλογές από το ματς. Καταρχήν η γηπεδούχος φέτος σκόραρε σε εννιά από τα έντεκα ματς στην έδρα της και στα δύο ημίχρονα. Καλή, χρυσή η Μάιντζ, έρχεται και με ψυχολογία μετά τη σημαντική της νίκη έναντι της Άουγκσμπουρκ, παίζει καλή άμυνα, αλλά δύσκολα θα αντέξει στις επιθετικές διαθέσεις της Λεβερκούζεν. Με μπροστάρη τον Βιρτς, ο οποίος απόψε συμπληρώνει τα 100 ματς στη Bundesliga, αλλά και τα περισσότερα γκολ μετά τη Μπάγερν στο πρώτο ημίχρονο, δεν αποκλείω να επιβεβαιωθεί εκ νέου το συγκεκριμένο στατιστικό.

Και επειδή έχει γίνει της μόδας τώρα τελευταία να σκοράρουν οι πρώην ή οι δανεικοί απέναντι στις πρώην ομάδες τους, θα επιλέξω άλλη μια καλοπληρωμένη επιλογή. Ο Αμίρι κάνει πράγματα και θαύματα από την ώρα που έφτασε στους φιλοξενούμενους, δανεικός από τη Λεβερκούζεν. Έχει να αποδείξει πραγματάκια στον Αλόνζο, ο οποίος του έδωσε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Αν θα σκοράρει δεν ξέρω, μου φτάνει όμως να κάνει ένα σουτ στην εστία, με την απόδοση εδώ να είναι value.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like