Αρχική » Πραγματικός ηγέτης: Οι φοβεροί αριθμοί του Σλούκα στα δύο πρώτα ματς του Παναθηναϊκού με Μακάμπι

Πραγματικός ηγέτης: Οι φοβεροί αριθμοί του Σλούκα στα δύο πρώτα ματς του Παναθηναϊκού με Μακάμπι

by admin

Ο Παναθηναϊκός δεν ολοκλήρωσε ιδανικά την πρώτη εβδομάδα των playoffs στο ΟΑΚΑ, αφού κέρδισε μόνο το ένα από τα δύο παιχνίδια απέναντι στη Μακάμπι. Ο Κώστας Σλούκας, ωστόσο, έκανε δύο ηγετικές εμφανίσεις, που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αμαυρωθούν από ένα λάθος που έκανε σε σημαντικό σημείο στο Game 1.

Στα δύο πρώτα ματς της σειράς ο 34χρονος γκαρντ έχει 20,5 πόντους με εντυπωσιακά ποσοστά: 85,7% στις βολές (6/7), 83,3% στα δίποντα (10/12) και 50% στα τρίποντα (5/10). Παράλληλα είχε 8,5 ασίστ και μόλις 1,5 λάθη, 2,5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 25,5 στην αξιολόγηση ανά αγώνα, ενώ η ομάδα του ήταν στο +12 στο διάστημα που ο ίδιος ήταν στο παρκέ.

Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο να είναι το εξής: ο Σλούκας σκόραρε ή δημιούργησε 35 πόντους στο πρώτο και 39 πόντους στο δεύτερο παιχνίδι. Συνολικά δηλαδή 74 πόντους από τους συνολικά 182 πόντους που πέτυχαν οι «πράσινοι», δηλαδή το 40,6% της παραγωγής του Παναθηναϊκού.

Ο εξάστερος είναι πλέον υποχρεωμένος να κερδίσει τουλάχιστον μια φορά στο Βελιγράδι στα δύο ματς της Μεγάλης Εβδομάδας και ο Κώστας Σλούκας έδειξε πως μπορεί να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας για την ανάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας και την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like