Αρχική » Πετρίδης: «Πρέπει να κάνει το 5Χ5 ο Παναθηναϊκός πλέον, το ντέρμπι χάθηκε στο πρώτο 20λεπτο»

Πετρίδης: «Πρέπει να κάνει το 5Χ5 ο Παναθηναϊκός πλέον, το ντέρμπι χάθηκε στο πρώτο 20λεπτο»

by admin

Για χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο αλλά και… βουνό που έχει πλέον μπροστά του μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το χθεσινό ματς χάθηκε για τον Παναθηναϊκό σε ένα μεγάλο μέρος στο πρώτο 20λεπτο. Όπου είχε καλή προσέγγιση, ήταν διαβασμένος, είχε καλή αμυντική προσήλωση, αλλά δεν το εκμεταλλεύθηκε όπως έπρεπε και πήγε ισόπαλος στα αποδυτήρια με τον Ολυμπιακό. Έχει τώρα ένα βουνό μπροστά του, έχει το πρέπει που αφορά στο 5Χ5 στα ματς που μένουν, για να μπορέσει να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας. Αν έχεις βλέψεις και υψηλούς στόχους πρέπει να κάνει διπλά και σε δύσκολες έδρες. Όταν δίνεις σε γηπεδούχο ομάδα τόσους εύκολους πόντους, είναι θέμα. Ο Ναν έκανε όσα λάθη έκαναν οι αντίπαλοι συνολικά μαζί», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «διπλό» του «τριφυλλιού» στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ είναι εκείνο που το κράτησε μέσα στο κυνήγι μιας θέσης στην τετράδα και αν δεν είχε έρθει, θα έδινε… μάχη για την εξάδα τώρα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like