Αρχική » ΠΑΣ Γιάννινα: Γεωργουλόπουλος με βοηθό Ανθυμιάδη υπηρεσιακοί ως το τέλος της σεζόν

ΠΑΣ Γιάννινα: Γεωργουλόπουλος με βοηθό Ανθυμιάδη υπηρεσιακοί ως το τέλος της σεζόν

by admin

Η νέα σεζόν δεν θα βρει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Stoiximan Super League, αφού δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Πλέον, τα παιχνίδια των playouts είναι διαδικαστικά για τους Ηπειρώτες. Κίνητρο δεν υπάρχει και απλώς οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν άλλα δύο τελευταία ματς μόνο και μόνο για τη συμμετοχή και την ιστορία του ΠΑΣ.

Ο πρόσφατος αγώνας με τον Πανσερραϊκό, στον οποίο ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ηττήθηκε με 2-1 σκορ ήταν και ο τελευταίος του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο. Διότι ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει πριν καν τελειώσει η χρονιά, με το επιτελείο του να αποχωρεί επίσης.

Στα δύο τελευταία ματς, προπονητής θα είναι ο κ. Γεωργουλόπουλος, ο οποίος βρισκόταν ούτως ή άλλως στο τεχνικό τιμ ως εκ των βοηθών του Γρηγορίου, μαζί με τον προπονητή της Κ19, Τάσο Ανθυμιάδη, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα βοηθού.

Γυμναστής θα είναι ο κ. Δημήτρης Χαρίσης, που ήταν στην Κ19. Είναι ο αδερφός του Χάρη Χαρίση που είχε αγωνιστεί παλαιότερα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τώρα στην τουρκική Σίβασπορ.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like