Αρχική » Παραμένει στον Αλιμο η Μέγκενς

Παραμένει στον Αλιμο η Μέγκενς

by admin

Συνεχίζει στον Αλιμο η Μάουντ Μέγκενς. Ο ΝΑΣ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη διεθνή Ολλανδέζα περιφερειακό για τον επόμενο χρόνο, ώστε να τον βοηθήσει να διακριθεί και την επόμενη σεζόν σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson κι η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Μάουντ Μέγκενς. Η Ολλανδέζα σούπερ σταρ θα συνεχίσει να φορά το σκουφάκι του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson και την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο, με σπάνια εκτελεστική ικανότητα, η Ολλανδέζα περιφερειακός συμφώνησε με την ομάδα του Πάνου Βέργου το περασμένο καλοκαίρι και, παρότι η σεζόν δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, έχει αποτελέσει κομβικό μέλος του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson φέτος, με εξαιρετική παρουσία σε Ελλάδα, καθώς και Ευρώπη, στο ‘παρθενικό’ ευρωπαϊκό ταξίδι του συλλόγου στο LEN Champions League, αποτελώντας μια εκ των πρώτων σκόρερ της ομάδας συνολικά.

Ο σχεδιασμός του συλλόγου για την επερχόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει κι η ανανέωση της Μάουντ Μέγκενς, αποτελεί ένα πρώτο δείγμα για όσα θέλει να υλοποιήσει ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson στο άμεσο μέλλον.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου της, η Μάουντ Μέγκενς μίλησε αποκλειστικά στο alimoswaterpolo.com: «Νιώθω ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson με υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες, ώστε να αγωνιστώ εδώ για ακόμη μια χρονιά. Η τρέχουσα σεζόν δεν αποτελεί τίποτα άλλο, παρά μια υπέροχη εμπειρία για εμένα. Δουλεύουμε ομαδικά για να πετύχουμε μεγάλους στόχους και περιμένω το ίδιο για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Καταφέραμε να είμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες του LEN Champions League κι αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να αισθανόμαστε περήφανοι. Όλα αυτά είναι μόνο η αρχή. Ανυπομονώ να δω πόσο θα συνεχίσουμε να ‘μεγαλώνουμε’. Για εμένα, είναι ασφαλές να δηλώσω ότι όλους όσοι ασχολούνται με το club τους νιώθω ως οικογένεια. Η Αθήνα είναι ένα δεύτερο σπίτι για εμένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like