Αρχική » Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

by admin

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στον πρώτο προημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Γάλλους και Ισπανούς.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα προγνωστικά από την έτερη αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Παρκ ντε Πρενς» (48.229), Παρίσι.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Απόλυτη ισορροπία στις δώδεκα μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τέσσερις νίκες για κάθε ομάδα και τέσσερις ισοπαλίες.
  • Εντός έδρας η Παρί έχει απολογισμό 3-2-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
  • Σε δέκα από τα δώδεκα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal.
  • Η Παρί έχει απολογισμό 15-10-13 απέναντι σε ομάδες από την Ισπανία, ενώ η Μπαρτσελόνα μετρά 14 νίκες, δέκα ισοπαλίες και έξι ήττες κόντρα σε ομάδες από τη Γαλλία.

Ρεπορτάζ Παρί Σεν Ζερμέν

Πέτυχε το 2/2 απέναντι στην Σοσιεδάδ και προκρίθηκε εύκολα στα προημιτελικά του Champions League. Με το 2-0 του πρώτου αγώνα η Παρί χρειαζόταν απλώς να αποφύγει την ήττα, όμως ο Εμπαπέ με δύο γκολ (15’, 56’) της έδωσε άλλη μία νίκη κόντρα στους Βάσκους. Οι γηπεδούχοι απλώς μείωσαν στο τέλος, με τη γαλλική ομάδα να έχει πλέον ως στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Ενρίκε έκανε εκτεταμένο ροτέισον το Σάββατο ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, και ως εκ τούτου η Παρί έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Κλερμόν.

Stat attack: Σε επτά από τα οκτώ παιχνίδια της στη διοργάνωση σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Θα λείψουν σίγουρα οι τραυματίες Κιμπεμπέ, Κουρζαβά και Ρίκο και ο τιμωρημένος Χακίμι, ενώ ο Μουκιελέ είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Μπεράλντο, Μέντες – Λι Κανγκ-Ιν, Ουγκάρτε, Βιτίνια – Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Ράμος.

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Ήταν άψογη στην εντός έδρας ρεβάνς απέναντι στη Νάπολι και με τη νίκη της με 3-1 επικράτησε συνολικά με 4-2. Δύο γρήγορα γκολ των Λόπεθ (15’) και Κανσέλο (17’) την έβαλαν σε πλεονεκτική θέση, με τον Ραχμάνι να μειώνει σε 2-1 στο 30’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λεβαντόφσκι στο 83’, για να σφραγίσει την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά μετά από τέσσερα χρόνια. Μπαίνει ξεκούραστη στην σημερινή αναμέτρηση αφού δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι ματς της δε δέχτηκε γκολ.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι τραυματίες Γκάβι και Μπαλντέ, ενώ οι Πέδρι, Ντε Γιονγκ και Κρίστενσεν είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Κουμπαρσί, Αραούχο, Κανσέλο – Ντε Γιονγκ, Γκουντογάν, Φ. Λόπεθ – Γιαμάλ, Φέλιξ, Λεβαντόφσκι.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα προγνωστικά

Πρόκειται για μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με φαβορί ελαφρώς τους γηπεδούχους. Στο «Παρκ ντε Πρενς» παρουσιάζουν συνήθως καλή εικόνα, σε σύγκριση με την Μπαρτσελόνα που γενικώς είναι ή του ύψους ή του βάθους. Πάντως ο τρόπος παιχνιδιού και των δύο ομάδων μας προδιαθέτει για ένα προσεκτικό ματς χωρίς πολλά ρίσκα. Γι’ αυτό θα πάμε με τα 2-3 γκολ στο 1.95 της Interwetten.

ΠΗΓΗ

You may also like