Αρχική » Πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του EHF European Cup για τον Ολυμπιακό!

Πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του EHF European Cup για τον Ολυμπιακό!

by admin

Στα προημιτελικά του EHF European Cup προκρίθηκε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το χθεσινό 29-23 επί της Μπρίξεν, σήμερα (18/02) ισοπέδωσαν 37-25 την ιταλική ομάδα, και πάλι στην Ηλιούπολη, και «διπλώνοντας» τις νίκες τους, τσέκαραν το «εισιτήριο» για τους «8».

Η κλήρωση της φάσης των «8» θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στη Βιέννη, στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και στην κληρωτίδα θα μπουν οι: Ολυμπιακός (Ελλάδα), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Τατράν Πρεσόφ (Σλοβακία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Μπάγια Μάρε (Ρουμανία), Μπρέγκεντς (Αυστρία), Βάλουρ (Ισλανδία) και Κρκά (Σλοβενία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ-ΜΠΡΙΞΕΝ 37-25

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάμπιτς): Κοτανίδης, Τζηράς 6, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 2, Βίντα 4, Τζίμπουλας 3, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας 1, Σλίσκοβιτς 3, Δομπρής 1, Πασσιάς 3, Μοντόρο 1, Σλαβούλιτσα 4, Κάβτιτς 1, Μιχαηλίδης 2, Σάββας 5.

Διαιτητές: Βάνια Άντιτς-Γελένα Γιακόβλιεβιτς (Σερβία), Κόκκινη: 58:18 Ντε Ολιβέιρα, δίλεπτα: 3-4, πέναλτι: 1/2-0/1

Δημήτρης Τζηράς (δεξιός εξτρέμ Ολυμπιακού): «Καταφέραμε μία μεγάλη πρόκριση. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ο σύλλογος περνάει στα προημιτελικά. Ημασταν πολύ σοβαροί και στα δύο παιχνίδια, δοκιμάσαμε πολλά πράγματα με τον νέο κόουτς. Προχωράμε, δουλεύουμε σκληρά και είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας, που είναι και η Ευρώπη και το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like