Αρχική » Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τζούριτσιτς, θεραπεία ο Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τζούριτσιτς, θεραπεία ο Μπερνάρ

by admin

Στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ τέθηκε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του σήμερα (22/04) στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Αντιθέτως, θεραπεία ακολούθησε ο Μπερνάρ Ντουάρτε, ατομικό έκανε ο Μπαρτ Σένκεφελντ και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι μακροχρόνια τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Με τον Βραζιλιάνο μέσο να είναι αμφίβολος, την δεδομένη χρονική στιγμή, για το παιχνίδι της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια, λόγω του ότι είναι πολύ κοντά χρονικά.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα, οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν περισσότερο από 45 λεπτά στον νικηφόρο χθεσινό αγώνα με τη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την «Ένωση» στην «OPAP Arena» αύριο (23/04) το απόγευμα, όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή από πλευράς Τερίμ.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like