Αρχική » Πέταξε για τους «16» η Μαρσέιγ με ιστορικό Ομπαμεγιάνγκ – Τεράστια πρόκριση της Σπάρτα Πράγας επί της Γαλατασαράι!

Πέταξε για τους «16» η Μαρσέιγ με ιστορικό Ομπαμεγιάνγκ – Τεράστια πρόκριση της Σπάρτα Πράγας επί της Γαλατασαράι!

by admin

Αγριεμένη Μαρσέιγ, πέταξε για τους «16» του Europa League με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να γράφει ιστορία!

Οι Μασσαλοί επικράτησαν με 3-1 της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs και μετά το 2-2 στην Ουκρανία πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση, με τον Γκαμπονέζο επιθετικό να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, καθώς έφτασε τα 31 γκολ σε 56 αγώνες της διοργάνωσης και ισοβαθμεί πλέον στην κορυφή με τον Χένρικ Λάρσον, ξεπερνώντας τον Ρανταμέλ Φαλκάο και τον Κλάας-Γιαν Χούντελαρ που είχαν 30.

Στα του αγώνα, οι Ουκρανοί αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και μετά το πέναλτι που κέρδισε, στο 12’ ο Σουντάκοφ εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα για το 1-0. Η Μαρσέιγ αντέδρασε άμεσα, δημιούργησε ευκαιρίες και στο 23’ ο Ομπαμεγιάνγκ ισοφάρισε σε 1-1, ένα γκολ που τον έστειλε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του Europa League με 31 τέρματα σε 56 αγώνες!

Η ομάδα του Ζαν-Λουί Γκασέτ ήταν ανώτερη και έκανε την ανατροπή στο δεύτερος μέρος! Συγκεκριμένα, στο 74’ ο Ομπαμεγιάνγκ είδε τον Σαρ, που σκόραρε το 2-1 και έδωσε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like