Αρχική » Ο Μίροτιτς επέλεξε τον MVP της φετινής Ευρωλίγκας και απάντησε για το αν έχει μετανιώσει που πήγε στην Αρμάνι

Ο Μίροτιτς επέλεξε τον MVP της φετινής Ευρωλίγκας και απάντησε για το αν έχει μετανιώσει που πήγε στην Αρμάνι

by admin

Στο κυνήγι της 10ης θέσης και της εισόδου στα play-in της Ευρωλίγκας βρίσκεται η Αρμάνι Μιλάνο, δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση της regular season.

Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε στο «Basketnews» για την πρώτη του σεζόν στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα και για το αν μετάνιωσε για την επιλογή του το περασμένο καλοκαίρι, τονίζοντας πως:

«Είναι μια σεζόν γεμάτη με προκλήσεις και τραυματισμούς. Κάποιες φορές χάνεις, κάποιες κερδίζεις. Στο φινάλε, δεν είναι όλα όπως θα ήθελες, αλλά σημασία έχει το πώς προσεγγίζεις τα πράγματα. Πρέπει να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις και να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι. Δεν μετανιώνω σε καμία περίπτωση. Δεν είμαι αυτός ο τύπος που έχει μετανιώνει. Προσπαθώ πάντα να είμαι θετικός και να παίρνω το καλύτερο από αυτό που μου δίνει η ζωή. Είμαι πολύ ευλογημένος που έχω αυτή τη δουλειά, που είμαι σε αυτή την ομάδα και που ο Θεός μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να παίξω το παιχνίδι που αγαπώ, οπότε δεν το μετανιώνω καθόλου».

Μάλιστα, ερωτηθείς για το ποιος θα κερδίσει φέτος το βραβείο του MVP της διοργάνωσης, ο Μαυροβούνιος φόργουορντ ήταν ξεκάθαρος, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Μάικ Τζέιμς! Ο εκρηκτικός γκαρντ της Μονακό μετράει φέτος 18,8 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like