Αρχική » ΟΦΗ: Ανανέωσε ο Νέιρα

ΟΦΗ: Ανανέωσε ο Νέιρα

by admin

Στον ΟΦΗ για 7η σεζόν ο Χουάν Νέιρα. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για έναν χρόνο με τον Αργεντινό μέσο, ο οποίος είναι στην ομάδα από το 2018. Σε αυτό το διάστημα μετράει 145 συμμετοχές με 26 γκολ και 17 ασίστ ο 35χρονος άσος. Φέτος έκανε 26 εμφανίσεις με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Η ανακοίνωση

Ο Juan Neira, ένας από τους πιο εμβληματικούς ξένους ποδοσφαιριστές της σύγχρονης ιστορίας του ΟΦΗ, παραμένει στην Κρήτη! Παραμένει στο Γεντί Κουλέ! Παραμένει στο “σπίτι” του!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργεντινό “αρτίστα” της μπάλας ως το καλοκαίρι του 2025 κι έτσι, ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ, θα φοράει τα ασπρόμαυρα για 7η αγωνιστική περίοδο!

Ο Neira έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την ομάδα μας, αποτελώντας έναν από τους μακροβιότερους ξένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία, έχοντας ήδη “σπάσει” το φράγμα των 100 συμμετοχών!

Ο Αργεντινός εντάχθηκε στο ρόστερ του ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι σήμερα μετρά συνολικά 145 συμμετοχές, 26 γκολ και 17 ασίστ στο ενεργητικό του.

Juan, προχωράμε μαζί…

Α

ΠΗΓΗ

You may also like