Αρχική » Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο ντέρμπι αιωνίων για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
  • Διαιτητές: Ράντοβιτς, Περούγκα και Νίκολιτς
  • Προϊστορία: Ο Ολυμπιακός προηγείται με 13-7 στα μεταξύ τους παιχνίδια για τη Euroleague.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Διανύει μια εξαιρετική περίοδο με πέντε συνεχόμενες νίκες. Είναι στην 5η θέση με ρεκόρ 17-11 και βρίσκεται μια ανάσα από το πλεονέκτημα έδρας. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών στην περιφέρεια, αλλά κατάφερε να δείξει χαρακτήρα και να μην έχει καμία απώλεια. Τελευταίο του θύμα ήταν η Βίρτους Μπολόνια, την οποία κέρδισε στο Φάληρο με 74-69, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική τρίτη περίοδο, στην οποία επικράτησε με επιμέρους σκορ 20-5. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Παπανικολάου, που βγήκε μπροστά σε ακόμα ένα παιχνίδι που η ομάδα του είχε προβλήματα.

Stat attack: Έχει την καλύτερη άμυνα με 75 πόντους παθητικό.

Απουσίες: Σταθερά εκτός ο Μιλουτίνοφ. Προλαβαίνουν οι Γουόκαπ, Λαρεντζάκης και Γκος.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Είναι άλλη ομάδα από τη στιγμή που επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς ο Σλούκας. Τρέχει ένα σερί τριών νικών και είναι στην 3η θέση με ρεκόρ 18-10. Την περασμένη εβδομάδα κέρδισε τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ με 85-67, κυρίως λόγω της εμφάνισής του στο δεύτερο ημίχρονο, αφού φάνηκε να υποτιμά τους Γάλλους στο πρώτο μέρος. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γκραντ, ενώ και ο Λεσόρ κυριάρχησε στις δυο ρακέτες.

Stat attack: Οδηγεί τον αντίπαλο στα περισσότερα λάθη από όλες τις ομάδες της διοργάνωσης, με μ.ό. 13,9 ανά ματς.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο.

Προγνωστικά στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Μεγάλο ντέρμπι στο ΣΕΦ. Ίσως το μεγαλύτερο από αυτά που δε θα κρίνουν κάποιον τίτλο μέσα στη σεζόν. Μετά από αρκετά χρόνια, οι δυο ελληνικές ομάδες μάχονται για το πλεονέκτημα, έχοντας ουσιαστικά δεδομένη την παρουσία στα play offs. Θεωρώ πως ο φετινός Παναθηναϊκός δε στήθηκε για να ματσάρει καλά τον Ολυμπιακό. Η ποσοτική διαφορά μέσα στη ρακέτα είναι χαώδης. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών στα γκαρντ. Αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα δέσει κόμπο την ομάδα του Αταμάν, όπως έκανε στο Κύπελλο. Οι γηπεδούχοι είναι φαβορί, όσο μπορούμε να το πούμε αυτό σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Πρέπει να λάβουμε υπόψη όμως, ότι ο Παναθηναϊκός απελευθερώθηκε επιθετικά με την επάνοδο του Σλούκα. Στα τέσσερα τελευταία ματς, έχει βάλει πάνω από 85 πόντους. Με λαβωμένο Γουόκαπ, πιστεύω ότι απόψε θα φτάσει στους 74, ακόμα κι αν χάσει.

ΠΗΓΗ

You may also like