Αρχική » Ολυμπιακός-Λαμία: Ερυθρόλευκη επιστροφή στις νίκες και… παίρνει φόρα για Άστον Βίλα!

Ολυμπιακός-Λαμία: Ερυθρόλευκη επιστροφή στις νίκες και… παίρνει φόρα για Άστον Βίλα!

by admin

Την αυλαία της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League ανοίγει το ματς του Ολυμπιακού με τη Λαμία στις 17:00! Τηλεοπτική κάλυψη από Cosmote, ραδιοφωνική από bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση μέσα από το sportfm.gr.

Από γκέλα προέρχεται ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική, αφού ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι σαφώς ανώτεροι χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους για να φύγουν από το «Κλ. Βικελίδης» με τη νίκη. Κάπως έτσι, οι ελπίδες για τον τίτλο πλέον είναι μαθηματικές και αν η ΑΕΚ δεν χάσει στην Τούμπα το βράδυ, εκμηδενίζονται!

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμφίβολα έχει στο μυαλό της το πρώτο δύσκολο ματς με την Άστον Βίλα την Πέμπτη, για τα ημιτελικά του Conference League. Κάπως έτσι, θα υπάρξει η κατάλληλη διαχείριση, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν το τρίποντο που θα τους δώσει ψυχολογία και φόρα ενόψει… Μπέρμιγχαμ.

Στο ματς με τη Λαμία όπως έγινε γνωστό το πέταλο (θύρες 3-7) των οργανωμένων θα παραμείνει κλειστό ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις. Στα αγωνιστικά τώρα, ο Βάσκος προπονητής έχει αφήσει εκτός τους Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα και Γιόβετιτς προφανώς για να πάρουν ανάσες και να προστατευτούν ενόψει της Πέμπτης, ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο Ντόη.

Αναλυτικά η αποστολή: Καρβάλιο, Άμπι, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Ναβάρο, Μασούρας, Πασχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Μπότης, Φορτούνης, Όρτα, Ρίτσαρντς.

Από την άλλη, η Λαμία έδειξε μια πολύ καλή εικόνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και παραλίγο να φύγει με την πρώτη της νίκη στα playoffs, ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (1-1). Μέχρι στιγμής η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μετράει μόνο ήττες και μια ισοπαλία, ενώ όπως έχει αναφέρει και ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του, γνωρίζει πως παίζουν με δύσκολες ομάδες και προσπαθούν να βάζουν τα δυνατά τους σε κάθε παιχνίδι, κάνοντας την ίδια ώρα τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Οι άνθρωποι της Λαμίας μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Κατσικογιάννη για τα 10 λεπτά του έξτρα χρόνου που έδωσε στο φινάλε και την όλη διαχείριση του αγώνα. Στα αμιγώς αγωνιστικά τώρα για το σημερινό ματς, ο Βόκολος δεν υπολογίζει τους Σλίβκα, Αμαράλ και Στάνκο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τσιλούλης, Γιαννούτσος, Παπαδόπουλος και Κορνέζος. Μοναδική επιστροφή αυτή του Τζανετόπουλου!

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Κίνι, Ρέτσος, Άμπι, Ρίτσαρντς – Έσε, Καρβάλιο – Μαρτίνς, Όρτα, Ποντένσε – Ναβάρο.

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ – Τζανδάρης, Σαντάνα, Νούνιες – Βασιλαντωνόπουλος, Λέικ, Κοντονίκος.

Διαιτητής:
Διαμαντόπουλος (Μεϊντάνας, Νικολακάκης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Μανούχος, Δ.Βεργέτης)

Α

ΠΗΓΗ

You may also like